Τετάρτη, Ιανουαρίου 31

Αιματολογικός έλεγχος: η βάση του check up! Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής (Τσόχα 24 & Σούτσου, μετρό Αμπελόκηποι) οπού μέχρι 28/02 μπορείτε να πραγματοποιήσετε με 0% συμμετοχή

Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής (Τσόχα 24 & Σούτσου, μετρό Αμπελόκηποι) οπού μέχρι 28/02 μπορείτε να πραγματοποιήσετε με 0% συμμετοχή όλες τις αιματολογικές, βιοχημικές και εξετάσεις ούρων κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ.
Hospital-Blood-Testing.jpg
Το check up αποκτά ολοένα και περισσότερη αξία καθώς αποτελεί το βασικότερο μέσο για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση πολλών ασθενειών.
Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα τείνουμε να αγνοούμε την αξία του προληπτικού ελέγχου και καταφεύγουμε στον ιατρό μόνο όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στη βάση κάθε check up βρίσκεται ο αιματολογικός έλεγχος ο οποίος έχει σπουδαία διαγνωστική αξία .

Είναι απαραίτητος;
Ο αιματολογικός έλεγχος μπορεί να δώσει όχι μόνο απαντήσεις για την κατάσταση και την πορεία της υγείας μας αλλά και να βοηθήσει στον εντοπισμό σε πολύ πρώιμο στάδιο πολλών ασθενειών και παθήσεων, διευκολύνοντας έτσι την αντιμετώπισή τους
Επιπλέον ο αιματολογικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την σωστή παρακολούθηση όλων των χρόνιων νοσημάτων (πχ. Διαβήτης, υπέρταση, αυτοάνοσα κλπ)
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ασθενής είναι υποχρεωμένος να κάνει αιματολογικούς ελέγχους σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Είναι για όλους ο ίδιος;
Ο αιματολογικός έλεγχος δεν θα πρέπει να είναι κοινός για όλους μας καθώς διαφέρει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, το ιατρικό ιστορικό κα.
Πόσο διαρκεί;
Κανονικά ένας αιματολογικός έλεγχος δεν διαρκεί πάνω από 15 λεπτά. Σε ένα ιδιωτικό κέντρο μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το πρόγραμμα σας και να έχετε γρήγορες και έγκυρες απαντήσεις για την πορεία της υγείας σας
Πόσο κοστίζει;
Οι περισσότερες αιματολογικές εξετάσεις γράφονται στον ΕΟΠΥΥ και ο ασφαλισμένος καλείται να πληρώσει 15% συμμετοχή .
Για να κάνετε τον αιματολογικό σας έλεγχο χωρίς καμία επιβάρυνση μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο Πολυιατρείο της Ευρωκλινικής (Τσόχα 24 & Σούτσου, μετρό Αμπελόκηποι) οπού μέχρι 28/02 μπορείτε να πραγματοποιήσετε με 0% συμμετοχή όλες τις αιματολογικές, βιοχημικές και εξετάσεις ούρων κάνοντας χρήση του παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ.
dsafasddasd.jpg
 stogiatro.gr