Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

Το Ισλαμικό καρκίνωμα δεν ενσωματώνεται, αλλά ενσωματώνει δια της βίας ! Το "ιδεολογικό" του DNA είναι φονικό !

Σε ένα εξαιρετικό άρθρο του Γ. Λιναρδή με τίτλο «Το Ισλάμ είναι αδύνατο να συνυπάρξει με τον δυτικό πολιτισμό», διάβασα τα εξής σημαντικά :
«Από τον Βολταίρο έως τον Μαρξ και από τον Σοπενχάουερ έως τον Νίτσε, όλοι συμφωνούν ότι το Ισλάμ είναι ανίκανο και αδύνατο να συνυπάρξει με τον δυτικό πολιτισμό, τουτέστιν οι μουσουλμάνοι είναι

αδύνατο να ενσωματωθούν στις δυτικές κοινωνίες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε δήλωση του πρώην προέδρου της Σιγκαπούρης Wee Kim Wee: «Σχεδόν όλες οι φυλές και οι θρησκείες του κόσμου ζουν στην Σιγκαπούρη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε εθνικότητα ή θρησκεία, μόνο οι μουσουλμάνοι προκαλούν συνεχώς δυσκολίες». Ο λόγος για την αδύνατη συνύπαρξη δεν οφείλεται σε κάποιο γονίδιο, δεν είναι βιολογικός. Όμως μετά από 1.400 χρόνια αδιάκοπης κατήχησης στην οποία έχουν εκτεθεί μέχρι τελευταίας πνοής όλοι οι μουσουλμάνοι και οι πολιτισμικές συνθήκες υπό τις οποίες διαβιούν όλα αυτά τα χρόνια, ο λόγος μπορεί να ταξινομηθεί ως επιγενετικός. Δηλαδή οι πολιτισμικές συνθήκες επηρεάζουν το γονιδίωμα, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί από επιστημονικές έρευνες (βλ. συνέντευξη στο Spiegel του Έλληνα καθηγητή στο Harvard Νικόλα Χρηστάκη).
Πέραν των επιστημονικών ερευνών είναι γνωστό ότι στους μουσουλμάνους απαγορεύεται ρητά από τα ιερά τους βιβλία και κατ’ επέκταση από τον Αλλάχ να ανακατευτούν ή να προσαρμοστούν σε μη μουσουλμανικούς πολιτισμούς, κουλτούρες. Οι μουσουλμάνοι σύμφωνα με το Κοράνιο πρέπει να καθορίζουν πάντα την κύρια κουλτούρα, ακόμη και αν εξακολουθούν να είναι μειονότητα στην γη των «απίστων» και η θρησκεία τους πρέπει να εξαλείψει όλες τις άλλες θρησκείες με οποιονδήποτε τρόπο, των δολοφονιών μη εξαιρουμένων, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα με τους ισλαμοσυμμορίτες του ISIS στην Μέση Ανατολή αλλά και με τους «μοναχικούς λύκους» ισλαμιστές δολοφόνους στα αστικά κέντρα της Ευρώπης.
Οι μουσουλμάνοι απαγορεύεται να συνάψουν φιλίες με μη μουσουλμάνους και αν αυτό συμβεί τότε αυτός ο μουσουλμάνος χαρακτηρίζεται «άπιστος», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να θανατωθεί από τους πιστούς ομόθρησκους του. Έτσι είναι γραμμένο στο Κοράνι και είναι γνωστό ότι το ιερό αυτό βιβλίο των μουσουλμάνων μεταφέρει τις λέξεις του Αλλάχ προς τους πιστούς του. Το Κοράνι είναι το άμεσο μήνυμα του Αλλάχ προς τους μουσουλμάνους, τις λέξεις του Κορανίου τις ψιθύρισε ο Αλλάχ στον Μωάμεθ ενώ κοιμόταν, χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσο τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Έτσι κατά τους μουσουλμάνους ο Μωάμεθ δεν είναι μόνο ο τελευταίος προφήτης επί γης, αλλά και ο μόνος μεταφραστής των λέξεων του Αλλάχ που βρίσκονται στο Κοράνιο, κάτι που τον καθιστά άτρωτο στα μάτια όλων των πιστών μουσουλμάνων.
Το Κοράνιο λοιπόν σε αντίθεση με τα άλλα θεολογικά κείμενα των Χριστιανών ή των Βουδιστών δεν είναι γραμμένο από ανθρώπους, αλλά από τον ίδιο τον Αλλάχ και μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο (π.χ. η Βίβλος είναι γραμμένη σε τρίτο πρόσωπο). Το Κοράνιο, σε αντίθεση με τα θεολογικά κείμενα των άλλων θρησκειών, δίνει εντολές στους πιστούς του με την μορφή του «Εγώ ο Αλλάχ» και αναμένει την εκτέλεση αυτών των εντολών που μεταξύ άλλων διατάζουν δολοφονίες, εξόντωση των μη μουσουλμάνων και βέβαια μη ενσωμάτωση στις κοινωνίες των «απίστων».
Εάν η Ευρώπη και προφανέστατα η Ελλάδα δεν συνειδητοποιήσει την πλήρη αποτυχία της «πολιτικής ενσωμάτωσης» των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που μας κατακλύζουν, αλλά και την παντελώς αποτυχημένη πολιτική της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας» και «ανοχής» θα οδηγηθούμε πολύ σύντομα σε τεράστια προβλήματα, ακόμη και σε πολέμους μέσα στις ίδιες τις πόλεις μας. Πόλεμοι οι οποίοι θα γίνουν με την εντολή του Αλλάχ μέσω του Κορανίου.
Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη χρησιμοποιεί το Ισλάμ για την εκπλήρωση των στόχων της. Η αθρόα λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα και γενικώς προς την Ευρώπη, η άνευ ελέγχου υπεργεννητικότητα των μουσουλμάνων λαθροεποίκων υπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό, ήτοι την προαγωγή της κρίσης και του χάους στις χώρες της Ευρώπης και την διάλυση των δυνάμεων που αντιδρούν στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τα σχέδια της γεωστρατηγικής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης εμπεριέχουν το χάος στην Ευρώπη, διότι το χάος υπό την μορφή ενός πολέμου μεταξύ ισλαμιστών και αντιπάλων τους δίνει την ευκαιρία για προώθηση των σχεδίων αυτής της γεωστρατηγικής. Ο David Rockefeller, οργανωτής της λέσχης Bilderberg, είχε το 1944 διατυπώσει ότι «αυτό που απαιτείται για να αποδεχθούν τα έθνη την Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μια μεγάλη κρίση» και συμπληρώνοντας ο Henry Kissinger τo 2009 δήλωσε ότι «η εναλλακτική λύση στην Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι το χάος».
Καμία ανοχή λοιπόν στους πράκτορες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τους λαθρομετανάστες, τους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές τους του «συνταγματικού τόξου».
Όπως έγραψε πολύ σωστά ο κ. Λιναρδής : Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε εθνικότητα ή θρησκεία, μόνο οι μουσουλμάνοι προκαλούν συνεχώς δυσκολίες».
Ο λόγος για την αδύνατη συνύπαρξη δεν οφείλεται σε κάποιο γονίδιο, δεν είναι βιολογικός.
Συμπληρώνω, λέγοντας ότι δεν είναι «άρρωστο» το βιολογικό DNA του Ισλάμ, αλλά το ιδεολογικό του DNA έχει υποστεί θανατηφόρες μεταλλάξεις !
Το Ισλάμ δεν ενσωματώνεται, αλλά ενσωματώνει δια της βίας ! Είναι ένα πολιτικοθρησκευτικοστρατιωτικό μόρφωμα ή καλύτερα καρκίνωμα, το οποίο δεν εξημερώνεται, δεν περιορίζεται με ήπιες μεθόδους, αλλά αντιθέτως πολλαπλασιάζεται η φονικότητά του, όπως πολλαπλασιάζονται τα καρκινικά κύτταρα !
Το Ισλάμ σε αγκαλιάζει και σε σφίγγει για να σε κάνει δικό του. Αν αρνηθείς σε στραγγαλίζει μέχρι θανάτου.
Γι’ αυτό αν θέλουμε να επιζήσουμε εθνικώς και θρησκευτικώς, πρέπει άμεσα το Ισλάμ να τεθεί εκτός νόμου και να απελαθούν όλοι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.
Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός