Σάββατο, Ιανουαρίου 20

Michael Douglas και Catherine Zeta Jones στηρίζουν το #MeToo

Michael Douglas και Catherine Zeta Jones στηρίζουν το #MeToo
Υποστηρίζουν, αναφανδόν, #MeToo και οι δύο. Και ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο 73χρονος Douglas προχώρησε σε δημόσια δήλωση, αρνούμενος τους ισχυρισμούς πρώην υπαλλήλου του για σεξουαλική παρενόχλησή της εκ μέρους του.

«Η αντίδρασή μου είναι ότι, ως δύο άνθρωποι που υπήρξαμε σ' αυτή τη δουλειά, αυτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα απ' ό,τι εγώ, στηρίζουμε το #Me Too και το κίνημα, περισσότερο από την οποιανδήποτε και τον οποιονδήποτε, εγώ ως γυναίκα κι εκείνος ως άντρας» δήλωσε, την Κυριακή, στο Entertainment Today, η 48χρονη Zeta Jones.

«Άλλος τρόπος από το να δράσεις προληπτικά, σε μια ιστορία που πρέπει να προσέχεις, δεν υπάρχει. Έκανε μια δημόσια δήλωση, το έκανε. Νομίζω ότι η στάση του είναι πολύ σαφής. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για κάτι τόσο προσωπικό για εκείνον» συνέχισε.



«Βλέπουμε αλλαγές για τις οποίες χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια απλά και μόνο για να συζητήσουμε γι' αυτές. Οι καιροί είναι εκπληκτικοί για τις γυναίκες, και πράγματι θέλω να θυμούνται οι γυναίκες το πόσο ισχυρές είμαστε, αριθμητικά» τόνισε η Catherine Zeta Jones. «Αυτό θα πεθάνει. Δεν πρόκειται να είναι στο μπρος μέρος του μυαλού των ανθρώπων για πάντα, και θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί ο ένας προς τον άλλον. Δεν μπορώ να ζητάω απ' τους άλλους να είναι ευγενικοί απέναντι μας, εκτός κι αν είμαστε μεταξύ μας ευγενικοί» κατέληξε.


govastileto.gr