Δευτέρα, Ιανουαρίου 29

"ΕΣΧΑΤΗ λύση!" O Καμμένος αποχωρεί (από υπουργός) μεν, στηρίζει (κυβέρνηση) δε...

Πολύ κρίσιμη ημέρα η σημερινή, Δευτέρα, για τους ΑΝΕΛ καθώς συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα και  η εκτελεστική επιτροπή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Υπερψήφισαν το Μνημόνιο, που τελειώνει την Ελλάδα, και τους πιο αντεθνικούς νομους και το παίζουν... "πατριώτες" με το όνομα των σκοπιανών...
ΡΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Πολύ κρίσιμη ημέρα η σημερινή, Δευτέρα, για τους ΑΝΕΛ καθώς συνέρχεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα και  η εκτελεστική επιτροπή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων την ώρα που:

  • ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αποκηρύσσει τα συλλαλητήρια και βρίσκεται σε επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ για να στηρίξει πιθανή λύση αλλά και να συνεργαστεί πλέον με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του.
  • ο Δημήτρης Καμμένος κινείται στον αντίποδα και επιπλέον βρίσκεται πλέον σε ανοικτό πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ που τον ...καταγγέλλει ότι υπονομεύει την κυβέρνηση
  • βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Σάκης Παπαδόπουλος, θέτουν ανοικτά θέμα ότι δεν γίνεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να μην συμφωνεί με την κυβερνητική γραμμή για το Σκοπιανό. 
Λόγω αυτής της κατάστασης μάλιστα το σενάριο "έσχατης ανάγκης" που σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr συζητείται είναι, εφόσον προχωρήσει η λύση της σύνθετης ονομασίας, να αποχωρήσει ο Π. Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά να συνεχίσουν να στηρίζουν οι ΑΝΕΛ την κυβέρνηση στην Βουλή ώστε να μην προκύψει θέμα δεδηλωμένης. 
Αυτό σημαίνει κανονικά ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το υπουργικό συμβούλιο και οι άλλοι υπουργοί των ΑΝΕΛ, οι Ελ Κουντουρά, Μ. Κόλλια, Ν. Μαυραγάνης, Τ. Κουίκ,  Β. Κόκκαλης


Πηγή

 attikanea.