Πέμπτη, Ιανουαρίου 25

O Σταλόνε αποκάλεσε τις κόρες του… σεξοβόμβες και ξεσήκωσε αντιδράσεις

O Σταλόνε αποκάλεσε τις κόρες του… σεξοβόμβες και ξεσήκωσε αντιδράσεις Την έκανε μάλλον την πατάτα του ο Sly, όταν μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα δημοσίευμα για τις «σεξοβόμβες κόρες» του.

Το άρθρο ήταν της «Daily Star» και μιλούσε για τα προσόντα των δύο νεότερων θυγατέρων του ηθοποιού, της 21χρονης Sophia και της 19χρονης Sistine.
Και μιλάμε για δυο κορίτσια που είναι διασημότητες στα κοινωνικά μέσα, καθώς συνολικά έχουν περισσότερους από 1,4 εκατ. φίλους στο Instagram, μιας και είναι ιδιαιτέρως… φωτογενείς.
AP_17009132525560
Κι ενώ είναι κατανοητό για έναν πατέρα να καμαρώνει για τις επιτυχίες των παιδιών του, είναι κομματάκι παράξενο για έναν μπαμπά να μοιράζεται ένα σχετικά λάγνο άρθρο για το πόσο καυτές είναι οι κόρες του. Αυτό πίστεψαν τουλάχιστον οι χρήστες του Twitter και άρχισαν να του την πέφτουν μαζικά.
AP_167485273809
«Τουίταρες αλήθεια αυτό για τις κόρες σου;», τον ρωτά κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολιάζει «δεν είμαι σίγουρος πως είναι σοφό να προμοτάρεις τις κόρες σου με αυτές τις "καυτές" φωτογραφίες και αυτή τη φρασεολογία».
AP_617504952274
Ο Sly ξέρει καλύτερα…