Παρασκευή, Ιανουαρίου 12

OH, YES! ΠΑΝΟ, ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕ… ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ!


Ενώ βρισκόταν σε διαδικασία κωλοτούμπας (μόλις προχθές το έτερο «πατριωτάκι» ο Κοτζιάς είπε πως δέχεται τον όρο «Μακεδονία», αλλά όχι στα… ελληνικά), ο μπούλης Πανούλης (που έχει ψηφίσει 2 φορές την σύνθετη ονομασία με «Μακεδονία» μέσα, το 2008 και το 2015!) ξανάγινε… Μακεδονομάχος!
Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερες δηλώσεις του: «Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο «Μακεδονία». Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε. Ούτε new, ούτε upper Μακεδονία».
Και μετά απ’ όλα αυτά τα… μακεδονομαχικά, εξέφρασε και πάλι την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Κοτζιά, που –όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- διαπραγματεύεται τη σύνθετη ονομασία, με το «Μακεδονία» μέσα.
Πιθανότατα, η νέα κωλοτούμπα έρχεται μετά το άγριο κράξιμο που έφαγε από τους εναπομείναντες οπαδούς του. Ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» λένε πως έγινε μετά από υπόγεια συνεννόηση με την νουδούλα, που χρησιμοποιούσε ως πρόσχημα την δήθεν «διαφωνία» Καμμένου για να… μακεδονομαχεί εκ του ασφαλούς, κι όταν ο μπούλης άρχισε να τα γυρίζει βρέθηκε εκτεθειμένη!
(ΥΓ): Υπάρχει και μια λύση που θα ικανοποιεί τους πάντες: να το παίζει ο μπούλης «Μακεδονομάχος» τις μονές ημέρες και «διαλλακτικός» τις ζυγές!
Πηγή : ethnikismos.net
.triklopodia.gr