Σάββατο, Ιανουαρίου 13

«Έφυγα από την τηλεόραση γιατί θα συνέχιζα με χάπια ή θα βρισκόμουν στο τρελοκομείο» (Photo)

«Έφυγα από την τηλεόραση γιατί θα συνέχιζα με χάπια ή θα βρισκόμουν στο τρελοκομείο» (Photo) - Media

Τη βλέπαμε στις οθόνες μας καθημερινά, ωστόσο, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα φώτα και να αποτραβηχτεί από τον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης.


Ο λόγος για τη Μαρία Ένεζλη η οποία μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε πιο δυναμική και πιο αποφασισμένη.
Νιώθεις ότι σε αποδέχθηκε εύκολα το σύστημα;
Φυσικά και έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες και προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, δεν κατηγορώ αυτούς που μου τα δημιουργούν, αλλά τον εαυτό μου, που άφησα χώρο να με επηρεάσουν. Ημουν πολύ πιο καλοπροαίρετη απ’ ό,τι έπρεπε. Το σωστό είναι να θέτεις όρια. Πολλές φορές ζητάω τα ρέστα από τον εαυτό μου.
Υπήρξε ένα διάστημα αποχής σου από την τηλεόραση. Τι σου έλειψε τότε;
Αρχικά δεν μου έλειψε καθόλου η τηλεόραση. Ο λόγος που έφυγα ήταν το γεγονός ότι είχα χάσει τον εαυτό μου. Οταν έφυγα από την τηλεόραση, είχα φτάσει πια στο πικ του να μην περνάω καλά. Ημουν πάρα πολύ ευάλωτη και τα έπαιρνα όλα μέσα μου. Οπως προείπα, ήμουν αρκετά καλοπροαίρετη. Είχα πει πως ή θα συνεχίσω με χάπια ή θα βρεθώ στο τρελοκομείο. Αποφάσισα να σταματήσω από την τηλεόραση και να αποφασίσω πού πάω, βρίσκοντάς τα με τον εαυτό μου. Κατάλαβα ότι, στο σημείο που είχα φτάσει, υπήρξα στάσιμη, χωρίς καμία εξέλιξη. Δεν μπορούσα, λοιπόν, να δουλέψω -ιδιαίτερα σε συνάρτηση με το γεγονός ότι έγραφα και σε εφημερίδα.
Και τι σε έκανε να επιστρέψεις;
Μου άρεσε πολύ η δουλειά μου στην εφημερίδα. Απολάμβανα το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και πολλά lifestyle θέματα, με τα οποία ασχολιόμουν και στην εκπομπή. Ηρέμησα και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Η τηλεόραση είναι κάτι σαν ναρκωτικό. Βρισκόμουν σε αυτήν πολλά χρόνια, μόλις ξαναέβαλα τα πράγματα σε μία τάξη επέστρεψα. Αυτή τη φορά είμαι όπως πρέπει. Είμαι η Μαρία χωρίς να έχω χάσει τον εαυτό μου, πολύ πιο υποψιασμένη και συνειδητοποιημένη.
Έχεις όντως πάρει το «τηλεοπτικό» σου μάθημα;
Η επιστροφή μου στην τηλεόραση έγινε πολύ ομαλά, αφού η πρώτη πρόταση, την οποία και είχα δεχτεί, ήταν από τον Φώτη και τη Μαρία στο «Φ&Μ Ιive». Ημουν τυχερή, διότι, με το που αποφάσισα να επιστρέψω στην τηλεόραση, βρέθηκα σε μια εκπομπή με άκρως θετικό κλίμα.

Πληροφορίες: Realnews