Πέμπτη, Ιανουαρίου 18

Piaggio Liberty: Σε προσφορά που σε κάνει να το σκέφτεσαι

Piaggio Liberty: Σε προσφορά που σε κάνει να το σκέφτεσαι
Το Piaggio Liberty είναι ένα από πλέον δημοφιλή scooter με μεγάλους τροχούς και τώρα που διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή μάλλον θα γίνει δημοφιλέστερο!
Ένα best seller στην κατηγορία του, σίγουρα ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις στο κλεινόν άστυ, με κομψό και λιτό στυλ, χαμηλό βάρος, ευκολία χρήσης και ευελιξία, πρακτικότητα αλλά και επιδόσεις σε συνδυασμό πάντα με χαμηλή κατανάλωση. Σχεδιασμός με έμφαση στη λεπτομέρεια,
που συνδυάζει την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Liberty και το χαρακτηριστικό στυλ Piaggio με σύγχρονα και ανανεωμένα στοιχεία. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβάνοντας ABS στο βασικό εξοπλισμό (125/150cc), καθώς και τη νέα γενιά κινητήρων της Piaggio. H προσφορά αφορά στα μοντέλα των 50 και 125 κ.εκ., οι τιμές των οποίων διαμορφώνονται ως εξής:
-       Liberty 50 / S στα 1.890€ (από 2.150€)
-       Liberty 125 / S στα 2.090€ (από 2.360€)


Με μια επίσκεψη σε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα μπορείτε να  δείτε τα Liberty από κοντά και παράλληλα να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2018 και περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ .