Δευτέρα, Ιανουαρίου 22

Όλη η showbiz στη λαμπερή πρεμιέρα του «Grease»

Όλη η showbiz στη λαμπερή πρεμιέρα του «Grease»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το «Grease» το βράδυ της Τετάρτης, με τη Νάντια Μπουλέ και τον Δήμο Αναστασιάδη να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του διάσημου μιούζικαλ.




Στις «εκπλήξεις» της παράστασης περιλαμβάνεται η εμφάνιση του Πέτρου Κωστόπουλου αλλά και της Μάρως Κοντού. Τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Δημήτρης Μαλισσόβας, την απόδοση των τραγουδιών στα ελληνικά η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και τις χορογραφίες ο Νίκος Μαριάνος.



Στο πλευρό των συντελεστών της παράστασης την ιδιαίτερα αυτή ημέρα για εκείνους βρέθηκαν, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz.









Ανάμεσά σε αυτους που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τζένη Θεωνά που καμάρωσε τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Έλλη Κοκκίνου, και πολλοί ακόμη.










Το πολυαγαπημένο musical φαινόμενο με τα μεγαλύτερα hits που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ σε μια παράσταση, ήρθε στην Ελλάδα και εντυπωσίασε.






govastileto.gr