ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ --TAΦΟΠΛΑΚΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ! ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΑ! ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ!»-ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! (ΦΩΤΟ)

tsipras-arxiepiskopi-719x430
Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του στην Αρχιεπισκοπή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων Ο πρωθυπουργός, που επανέλαβε τον σεβασμό του στις τοποθετήσεις και τις ανησυχίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησε από τον προκαθήμενο της ελλαδικής εκκλησίας να συμβάλει ώστε να διασφαλιστεί κλίμα εθνικής ομοψυχίας και υπευθυνότητας, χωρίς κραυγές και άγονες αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, κατά τη συνάντηση τους, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ, ο κ. Τσίπρας άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απόψεις του Αρχιεπισκόπου, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκκλησιαστική πτυχή του όλου ζητήματος, που αφορά στην ονομασία της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Έχω εμπιστοσύνη προς τους καθ” ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα
Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διατύπωσε τις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και δεν παρέλειψε να επισημάνει την εμπιστοσύνη του προς τους, εκ του Συντάγματος, καθ” ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα με αίσθημα ευθύνης.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία.
Στο ΑΙΓΙΟ οι ΠΑΠΑΔΕΣ βγήκαν στους δρόμους για το όνομα των Σκοπίων! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ! Που είναι οι άλλοι ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
 makeleio.gr