Τετάρτη, Ιανουαρίου 10

#ThrowbackFriday: Και όμως αυτό το κορμί ανήκει σε 51χρονη star

Το 2017 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη διάσημη ηθοποιό, η οποία κάποιους μήνες μετά τον χωρισμό της βρήκε νέο σύντροφο, με τον οποίο και πέρασε πέντε ολόκληρους μήνες μαζί. Φαίνεται όμως, πως δεν ήταν ο ιδανικός αφού λίγες εβδομάδες πριν το 2017 μας αποχαιρετίσει οριστικά χώρισε.

Ωστόσο, ομολογούμε πως δεν την πήρε καθόλου από κάτω, ούτε και τα έβαψε μαύρα. Είπε αντίο στο 2017 με μία ιδιαίτερη φωτογραφία και υποδέχθηκε το 2018 με μια καλοκαιρινή selfie, δείχνοντάς μας το αψεγάδιαστο κορμί της. Ελπίζουμε να έχεις συγκρατήσει πως διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της και να έχεις κάνει τις απαραίτητες συγκρίσεις.
Η Halle Berry φαίνεται πως δεν βρίσκεται καθόλου σε winter mood και αυτό είναι ξεκάθαρο από την throwback photo που κοινοποίησε πριν από μερικές ώρες στο προσωπικό της Instagram account. Φορώντας μόνο το αποκαλυπτικό της μπικίνι, η 51χρονη star καλωσόρισε το 2018 και εμείς μείναμε να την κοιτάζουμε με το στόμα ανοιχτό.
Βλέπεις δεν είναι κι εύκολο να είσαι 51 ετών και να διατηρείς άψογη μια τέτοια κορμάρα. Μόνο τα συγχαρητήρια μας, μπορούμε να της δώσουμε και να χαζέψουμε για λίγο το καλλίγραμμο αψεγάδιαστο κορμί της.