Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε πριν την αλλαγή του χρόνου στην παγωμένη Times Square!

Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε πριν την αλλαγή του χρόνου στην παγωμένη Times Square!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος καθώς παντρεύτηκε τον επί 20 ολόκληρα χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντέργκαρο, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη!Η 39χρονη ομογενής παρουσιάστρια και ο σύντροφός της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε live μετάδοση και με την θερμοκρασία να δείχνει υπό το μηδέν!
Τα λόγια που αντάλλαξε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής θύμιζαν κάτι από χολιγουντιανή ταινία.


 «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή... Σ’ αγαπώ», είπε ο Κέβιν στη Μαρία με εκείνη να αποκρίνεται: «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ... απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ' ότι εδώ».

Στο πλευρό της βρίσκονταν και η γονείς της, Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.
Νωρίτερα, είχε ανακοινώσει το γάμο της μέσω Instagram και έπειτα από μία σκληρή χρονιά μετά την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία», έγραψε.«Έμαθα πολλά αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν εύκολο αλλά υπάρχουν τόσα πολλά δώρα στην πορεία», πρόσθεσε.

govastileto.gr...