Πέμπτη, Ιανουαρίου 4

Άγριο έγκλημα στην Ιρλανδία.-Δάσκαλος έσφαξε τα παιδιά και την σύζυγό του γιατί δεν άντεξε την ντροπή - Τον έπιασαν στο σχολείο να βλέπει π@ρvό


Άγριο έγκλημα στην Ιρλανδία.-Δάσκαλος έσφαξε τα παιδιά και την σύζυγό του γιατί δεν άντεξε την ντροπή - Τον έπιασαν στο σχολείο να βλέπει π@ρvό
Η οικογένεια του δασκάλου .
Mια σοκαριστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στην Ιρλανδία. Ένας δάσκαλος έσφαξε τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά και στη συνέχει αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον είχαν πιάσει στο σχολείo όπου εργαζόταν να παρακολουθεί π@ρvό .


Ο Alan Hawe σκότωσε τον γιό του, Liam, 13 ετών, τον Niall, 11 ετών, και τον μικρότερο, Ryan, 6 ετών, κόβοντάς τους το λαιμό στο σπίτι τους στο Co Cavan . Στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγό του, Clodagh, 39 ετών με ένα τσεκούρι και αυτοκτόνησε.
Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος φοβόταν για τις συνέπειες που θα είχε η είδηση του ότι τον έπιασαν να βλέπει π@ρvό στο σχολείο όπου δούλευε ως αναπληρωτής διευθυντής, σύμφωνα με την Irish Sun.
Είχε μακροχρόνιο εθισμό στο π@ρvό , κάτι που του είχε δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις του με την γυναίκα του.
Μάλιστα είχε επισκεφθεί και ψυχίατρο πριν το έγκλημα στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί: «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας. Αν γνώριζαν...»
Μετά το άγριο φονικό είχε αφήσει ένα σημείωμα, όπου ανέφερε ότι λυπάται για αυτό που έκανε. «Λυπάμαι για το πώς τους σκότωσα όλους... λυπάμαι για τη βιαιότητα, αλλά δεν είχα άλλο τρόπο», έγραψε.
Η πεντασέλιδη επιστολή, που δόθηκε στους ενόρκους, αλλά δεν αναγνώστηκε στο δικαστήριο, βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα ακόμα σημείωμα στην πίσω πόρτα του σπιτιού, που ανέφερε: «Παρακαλώ μην μπείτε, καλέστε την αστυνομία»...
star.gr


http://www.aetos-apokalypsis.com