Φρίκη στην Αττική: 28χρονος έδινε ναρκωτικά σε ανήλικες και τις βίαζε

  • Θύματα ενός 28χρονου είχαν πέσει πολλά ανήλικα κορίτσια στην Αττική
  • Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν μία 15χρονη, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από την οικογένειά της, μετά τη συνάντηση με τον 28χρονο
Ο 28χρονος άνδρας γνώριζε κορίτσια 15 και 16 ετών μέσω ίντερνετ, και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Όταν εκείνες πήγαιναν, ο 28χρονος τους έδινε ναρκωτικά και στη
συνέχεια τις βίαζε.
Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν μία 15χρονη, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση από την οικογένειά της, μετά τη συνάντηση με τον φερόμενο ως δράστη.
Η ίδια εξομολογήθηκε τα όσα είχαν συμβεί, με τις αρχές να κινητοποιούνται άμεσα και να φτάνουν στα ίχνη του 28χρονου.
Πώς λειτουργούσε ο 28χρονος
Ο νεαρός αφού γνώριζε τα θύματά του, τα έπειθε να πάνε στο σπίτι του. Εκεί, τους έδινε κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην μπορούν να αντιδράσουν, και στην συνέχεια τα βίαζε.
Ο άντρας, που φέρεται να έχει διαπράξει τα ίδια εγκλήματα αρκετές φορές, κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι βιντεοσκοπούσε τον βιασμό της και την εκβίαζε.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε μεταξύ άλλων και το ναρκωτικό «σίσα», που περιέχει ακόμα και υγρά μπαταρίας και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.