Παρασκευή, Φεβρουαρίου 2

Ένας ακόμη φασίστας στο φασιστικό συλλαλητήριο την Κυριακή 4 Φλεβάρη!

"Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"

Καταστροφή, εθνικισμό και φασισμό έφερε στην Πατρίδα μας πρώτος ο Ανδρέας Παπανδρέου: Ανδρέας Παπανδρέου: "Το ονομά μας είναι η ψυχή μας"!
* Συμπάσχουμε πρώτα με τον
πατροκτόνο εθνικό ολετήρα Γιωργάκη, τον "εκσυγχρονιστή" Σημίτη, τον Κώστα Λαλιώτη που θα δεχθεί την πρώτη ιστορική του ήττα με το επίσημο "διαζύγιο" από την Εθνική Διαθήκη του Λαϊκού Ηγέτη (η σιωπή είναι ενοχή)... Δεν ασχολούμαστε με τα σούργελα που συνθέτουν το νέο έκτρωμα...
Χαιρόμαστε που η κυρία Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, γνωστή για τη σχέση της με τον αξιοσέβαστο "επενδυτή" της siemens Χριστοφοράκο (από τη γεννιά των λαδέμπορων της κατοχής), ο γνωστός νεοταξίτης αμερικανοτσολιάς Κοτζιάς και ο αρχηγός του Τσίπρας, δυστυχώς μαζί τους και το ΚΚΕ (λες κι οι κομμουνιστές δεν έπεφταν νεκροί μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα για την πατρίδα)... αποφάσισαν να σχηματίσουν μια "ενότητα" πρωτοφανή στην ιστορία μας.
Το όργανο του 4ου Ράιχ κι όπλο αυτής της ενότητας υποδουλωμένων, η χρυσή αυγή, όπως και το "αριστερό" παρακράτος της Cia, με πρώτο τον "Ρουβίκωνα" δεν μας φοβίζουν!
Με τις οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" που σιτίζονται από τον Σόρος, δεν αξίζει ν' ασχοληθούμε...
Εκατομμύρια "εθνικιστών" και "φασιστών" θα μιλήσουν!




Σε τούτα δω τα μάρμαρα... μνημόνια δεν χωράνε!

Την Κυριακή στο Σύνταγμα πάμε μαζικά! Δεν πάμε για τον Τράγκα, τους οργανωτές και τα συμφέροντά τους, τους Πατούληδες, τους πουλημένους ιεράρχες της εκκλησίας, τους επίδοξους νέους κομματάρχες και σια... Πάμε για την Πατρίδα μας τα παιδιά μας, τη Δημοκρατία!

Να φύγει το κατοχικό υπόδουλο κλεπτοκρατικό σύστημα, για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!
sibilla-gr