Κασιμάτης: "Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"! πανικός σε όλα τα πολιτικά κόμματα της υποταγής... Ο λαός βάζει στο ράφι την κομματική κλεπτοκρατία και δουλικότητα!

Γιώργος Κασιμάτης - Μίκης Θεοδωράκης
Από Συντονιστική Επιτροπή Κρήτης Για Το Συλλαλητήριο Της Αθήνας

Ο Καθηγητής Κασιμάτης δήλωσε πριν λίγο "Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"!
Ο Γιώργος Κασιμάτης, είναι η φωτεινή εξαίρεση της Αντίστασης του ελληνικού λαού στο σημερινό καθεστώς!
Ένας από τους μοναδικούς διακεκριμένους Έλληνες νομικούς, πολιτειολόγος, Πανεπιστημιακός καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, διετέλεσε πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου (Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!)
Μιλιούνια Κρητικών από ολόκληρη την Κρήτη, όλες οι Ενώσεις Κρητών της Αττικής και της Ελλάδας, πήραν στα χέρια τους την υπόθεση της Πατρίδας, της Ανεξαρρτησίας, της Λευτεριάς!
Ο ελληνικός λαός σε μια αδιάσπαστη ενότητα άφησε στη γωνία τα κόμματα της συνδιαλλαγής και "διαπραγμάτευσης"... Ο πανικός όλων των κομμάτων δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ελληνική ιστορία μας...
Σταχυολογούμε:
Νίκος-Αντώνης Καλλέργης
Δανείζομαι εδώ απόσπασμα από το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης, γιατί με εκφράζει απόλυτα, και τα λέει ΟΛΑ!!!!!!
"Δηλώνουμε
ως Κρήτες πατριώτες Οτι Δεν θα τους περασει. Οι Κρήτες θα ειναι η αιχμή του δόρατος για την υπεράσπιση της πατρίδας στον αγωνα για την απελευθέρωσή της.Ο Αγώνας ειναι εθνικοαπελευθερωτικος πέρα απο κόμματα και σκοπιμότητες Ζήτω η Μακεδονία, Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα"
Ergotelis Loukakis 

από την θέση που θα πάρει "ο νεοταξίτης Τσίπρας" στο θέμα του ονόματος, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στα προδοτικά παζαρέματα υπό το βλέμμα των νταβάδων του Νταβός, ενώ η λύση στο θέμα του ονόματος μοιάζει να είναι ξεκάθαρη και ιστορικά τεκμηριωμένη.
Σε τούτα δω τα μάρμαρα... μνημόνια δεν χωράνε!
Την Κυριακή στο Σύνταγμα πάμε μαζικά! Δεν πάμε για τον Τράγκα, τους οργανωτές και τα συμφέροντά τους, τους Πατούληδες, τους πουλημένους ιεράρχες της εκκλησίας, τους επίδοξους νέους κομματάρχες και σια... Πάμε για την Πατρίδα μας τα παιδιά μας!
Να φύγει το κατοχικό υπόδουλο κλεπτοκρατικό σύστημα, για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!
sibilla-gr