Καμίνης για Αθήνα 9.84: «Πολύ σημαντική απόφαση για τη βιωσιμότητα του ιστορικού δημοτικού ραδιοφώνου»

Σ.σ. Με μηδέν έσοδα ο 9.84 δεν έχει διαφημίσεις γιατί δεν έχει ακροαματικότητα  Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καθώς και η ΕΡΤ
Καμίνης για Αθήνα 9.84: «Πολύ σημαντική απόφαση για τη βιωσιμότητα του ιστορικού δημοτικού ραδιοφώνου»
Τη δικαίωση του ραδιοφωνικού «Αθήνα 9.84» όσον αφορά τη μη υπαγωγή του σε καθεστώς καταβολής τέλους χαρτοσήμου, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.


Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανέστειλε το πρόστιμο των 5 εκ. ευρώ που είχε επιβάλει. «Πρόκειται» είπε ο κ. Καμίνης «για πολύ σημαντική απόφαση σε ό, τι αφορά στη βιωσιμότητα του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης». Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε, μέσω της εκπομπής του στον «Αθήνα 984», ότι η απόφαση της ΑΑΔΕ κοινοποιήθηκε στον σταθμό μετά από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Σύμφωνα με την απόφαση αναστέλλεται το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό, για μη καταβληθέντα τέλη χαρτοσήμου επί των δημοτικών επιδοτήσεων αναδρομικά από το 2006. Ένα πρόστιμο που είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ραδιοσταθμού, οι λογαριασμοί των μελών των διοικητικών συμβουλίων, οι λογαριασμοί συγγενικών τους προσώπων, αλλά και να απειλείται ο σταθμός με οικονομικό στραγγαλισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ