Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Η «αγγελικά» πλασμένη Adriana Lima και οι πιο σέξι Victoria`s Secret στιγμές της

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την πρώτη φορά που φόρεσε τα φτερά των αγγέλων της VS, η Βραζιλιάνα καλλονή συνεχίζει ακάθεκτη να γράφει χλμ στην πασαρέλα. Από την Χριστίνα Φαραζή
Δεκαενιά χρόνια μετά την πρώτη φορά που φόρεσε τα φτερά των αγγέλων της VS, η Βραζιλιάνα καλλονή συνεχίζει ακάθεκτη να γράφει χλμ στην πασαρέλα. Από την Χριστίνα Φαραζή
1999 και η Victoria`sSecret, η διάσημη εταιρεία γυναικείων εσωρούχων, συστήνει στο κοινό
το νέο «άγγελό» της. Μια Βραζιλιάνα μελαχρινή καλλονή με γαλάζια μάτια, που κοιτάζει τον κόσμο από ύψος 1,78 μ. Και το όνομα αυτής; Adriana Lima.

Σήμερα, δεκαεννιά χρόνια μετά την πρώτη φορά που φόρεσε τα χαρακτηριστικά φτερά των «αγγέλων» της VS, η Limaστα 35 της χρόνια είναι εκτός από βετεράνος της VS και ένα από τα πιο επιτυχημένα σούπερ μόντελ στον κόσμο. Το 2016 ήρθε δεύτερη στη λίστα του Forbesμε τα πιο καλποπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, χρονιά κατά την οποία απέκτησε το προσωπικό της, φτερωτό, κέρινο ομοίωμα στο Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη.

Με αφορμή την πρόσφατη ανάδειξή της ως «ο πιο πολύτιμος “άγγελος” της Victoria`s Secret για το 2017», ανατρέξαμε στα χιλιόμετρα που γράψει το κοντέρ της Adriana Lima στην πασαρέλα και συγκεντρώσαμε τις πιο σέξι στιγμές της.
 















Και προσοχή, η Lima κυκλοφορεί πλέον ελεύθερη και ωραία, μετά το διαζύγιό της με τον  μπασκετμπολίστα Marko Jaric, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 2016.
 klik.gr/gr