Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Ο εχθρός των Εθνών

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ
Ο εχθρός των Εθνών, ο μεγαλύτερος αντιευρωπαίος και αντιχριστιανός της σημερινής εποχής.Τώρα χρηματοδοτεί εκστρατεία να ανατρέψει το Brexit. Εκτός Ε.Ε. η Βρετανία δεν είναι εύκολο θήραμα για τις αντιευρωπαϊκές πολιτικές ισοπέδωσης και δημιουργίας ενός παρδαλού πολτού ανδράποδων.
Σταθερά χρηματοδοτεί την άλωση και διάλυση των Ευρωπαϊκών Εθνών μέσα από τα πλοκάμια του διεθνούς συστήματος του, ήτοι ΜΚΟ, κυβερνητικά στελέχη, αυτοδιοικητικούς, πανεπιστημιακούς, antifa, ινδυμεδια και παραφυάδες του άπατρι αριστερόστροφου φασισμού.

Όποια πέτρα να σηκώσεις στον ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης και το "ανθρωπιστικό" trafficing" λαθραίων, προσφύγων και "προσφύγων" θα βρεις από κάτω την γλίτσα του Σόρρος και της Open Society, ενώ δισεκατομμύρια διακινούνται και ταΐζουν ολόκληρο εσμό "αλληλέγγυων", ως πολιορκητικό κριό για τα τείχη των Ευρωπαϊκών Εθνών, με πρώτο πρώτο θύμα τον Ακρίτα της Ευρώπης: εμάς τους Έλληνες.
Σημ. Πριν αναλωθείτε μερικοί σε ρεσιτάλ αντισημιτισμού, λόγω της καταγωγής του, σας πληροφορώ πως ο Σόρρος είναι το ίδιο μισητός και σε κάθε Εβραίο πατριώτη στο Ισραήλ και στην διασπορά, διότι τα ίδια ακριβώς κάνει και σε αυτούς, τα ίδια σκουπίδια χρηματοδοτεί, με τους ίδιους σκοπούς κατά του Ισραήλ και του λαού του, όπως κατά των Ελλήνων, Ούγγρων, Τσέχων, Γερμανών, Γάλλων κλπ.