Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16

Μέρα που 'ναι σήμερα... "αντιεθνικιστή" Μπογιόπουλε και λακέδες της εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" του Σόρος!

"...αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια,
λευτερώθη με άρματα και θυσίες..."
Γιάννης Μακρυγιάννης

Κύριε Μπογιόπουλε (το κύριε μιας κι από το μαρκούτσι του γνωστού ΔΑΠίτη των κενταύρων μας παραδίνεις "μαθήματα αντιεθνικισμού" ως γνήσιος "κομμουνιστής", για τη Μακεδονία), σαν σήμερα στις 16 Φλεβάρη 1942... η ίδρυση του ΕΛΑΣ!
Θα μας βομβαρδίσεις, δικαίως γι' αυτό, αλλά ας θυμηθούμε τον όρκο του ΕΛΑΣίτη:
«Ορκίζομαι ότι θα αγωνιστώ έως την τελευταία σταγόνα του αίματός μου για την πλήρη απελευθέρωση, ακεραιότητα και ανεξαρτησία της πατρίδας.  Για την περιφρούρηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και την αποκατάσταση και κατοχύρωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του. Για τον σκοπό αυτό θα υπακούω στις πράξεις και αποφάσεις της ΠΕΕΑ και θα εκτελώ ευσυνείδητα και πειθαρχικά τις εντολές και οδηγίες των ανωτέρων μου και θα αποφεύγω κάθε πράξη που θα με ατιμάζει σαν άτομο και σαν αγωνιστή του ελληνικού λαού».
Πως; "θα υπακούω στις πράξεις και αποφάσεις της ΠΕΕΑ"!
Ποιος ήταν ο Πρωθυπουργός της Ελεύθερης Ελλάδας, της "κυβέρνησης του βουνού", της ΠΕΕΑ και τι έλεγε για τις τότε διεκδικήσεις των ακροδεξιών εθνικιστών των Σκοπίων;
«Ολες οι εξουσίες πηγάζουν και ασκούνται απ' το λαό...»

Εθνικό Συμβούλιο (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης-ΠΕΕΑ)... Βουλή της Κυβέρνησης του Βουνού...
ΟΧΙ άλλες χαμένες Πατρίδες! "Το ονομά μας είναι η ψυχή μας"!
 
Σήμερα, από αυτό το ταπεινό κι άσημο ιστολογοφόρο σου λέμε ότι δεν μπορείς να το παίζεις αριστερός και κομμουνιστής αλά καρτ: 16 Φλεβάρη του 1942 - 16 Φλεβάρη 2018... ο Αγώνας συνεχίζεται! Άσβεστη ιστορική μνήμη κι υπόσχεση αγώνα!
sibilla-gr-