Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! Δεν θα γίνουμε έθνος της διασποράς, δεν θα γίνουμε Ελλάδα χωρίς Ελληνες...

Του Στέλιου Γρηγορίου
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα!
H Eλλάς επανιδρύθηκε ως ανεξάρτητο κράτος με την επανάσταση του 1821. Ανασυγκροτήθηκε με την Επανάσταση στο Γουδί το 1909. Με την στιβαρή και εμπνευσμένη ηγεσία του Ελευθερίου Βενιζέλου υλοποίησε την Μεγάλη Ιδέα, την συνένωση των αδούλωτων αδελφών μας υπό την σκέπη της μεγάλης και κραταιάς Ελλάδος. Το 1912 -13 συνένωσε την Μακεδονία, τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, την Κρήτη, με την Συνθήκη της Λωζάνης του 1922 διεφύλαξε την Δυτική Θράκη, ως μόνον άθλον της νικηφόρου συμμετοχής της στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ελλάδα του Νέστου ολοκληρώθηκε ως Ελλάδα
του Εβρου. Το 1947 συνενώθηκε με την Δωδεκάνησο.

Εκτοτε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Ο αγώνας της ΕΟΚΑ του 1955 δεν ευτύχησε να δικαιωθεί, λόγω των χειρισμών των εθελόδουλων ηγεσιών και η πατρίδα μας, η Κύπρος, υπέστη το 1974 το οδυνηρό πλήγμα της διχοτόμησης του Αττίλα.

Το 1993 ο τελευταίος μεγάλος πολιτικός της Ελλάδος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, εν πλήρει επιγνώσει των παγκόσμιων γεωπολιτικών σχεδίων, αφού κατήγγειλε το Σχέδιο Ζονενφελντ, λίγο πριν ξεψυχύσει ύψωσε την τελευταία ασπίδα προστασίας για την ευαίσθητη γεωπολιτικά Μακεδονία.

Την ίδια ασπίδα προστασίας ύψωσε και ο Τάσσος Παπαδόπουλος, και αυτός λίγο πριν...
ξεψυχύσει, για την προστασία της πατρίδας μας, της Κύπρου και κατ’ ουσίαν της Ελλάδας, αφού μέσα στην ΕΕ είχε επιτευχθεί ο προαιώνιος πόθος της Ενωσης, ενώ και η Κυπριακή ΑΟΖ εφάπτεται της Ελληνικής ΑΟΖ, όταν βεβαίως αποτολμήσει η πολιτική τάξη.

Το γεωπολιτικό κεκτημένο της ενιαίας και αδιαίρετης πατρίδας, προίον του αίματος και της θυσίας των ηρώων μας, δεν μπορεί να φαλκιδευθεί από μία απαίδευτη πολιτική τάξη, που υπό το πρόσχημα μοντέρνων ιδεών ετοιμάζεται να απαλλοτριώσει τα πάντα.

Οταν η λαβωμένη οικονομικά πατρίδα μάχεται για την επιβίωσή της δεν είναι επιτρεπτή καμμία υποχώρηση σε εθνικό επίπεδο.

Αγωνιζόμαστε για την Μακεδονία γιατί αγωνιζόμαστε για την ψυχή μας, για την ύπαρξή μας για την εθνική επιβίωση μας, για την ταυτότητά μας, για την εθνική ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

Δεν θα γίνουμε έθνος της διασποράς, δεν θα γίνουμε Ελλάδα χωρίς Ελληνες, δεν θα κατακερματισθούμε.

Εάν υποχωρήσουμε στο φαινομενικά έλλασσον, έναντι του ασθενούς κρατιδίου, θα γίνουμε καταγέλαστοι αποδιοπομπαίοι τράγοι, παρίες της διεθνούς κοινότητος, ανάξιοι σεβασμού.

Θα αποθρασυνθούν οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι και οι Αλβανοί θα μας θεωρήσουν εύκολη λεία, διώκοντες το μείζον, την συνεκμετάλλευση των δικών μας φυσικών πόρων, με την υποστήριξη των γνωστών εχθρών μας.

Ας καλέσουμε αύριο την απαίδευτη πολιτική τάξη:

  • Να σεβασθεί το αίμα των Μακεδονομάχων – του αδελφού μας Παύλου Μελα
  • Να σεβασθεί το αίμα των πολεμιστών των Βαλκανικών Πολέμων
  • Να σεβασθεί το αίμα των μαχητών της Μικρασιατικής εκστρατείας
  • Να σεβασθεί τα παγωμένα και άταφα κορμιά των πολεμιστών του 40
  • Να σεβασθεί τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ


ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ!!!

ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
Σημ. (δική μας): Ο Στέλιος Γρηγορίου είναι έμπειρος νομικός με διεθνή εμπειρία, κοινωνική και πολιτική δράση.
sibilla-gr-