Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

ΒΟΜΒΑ Αδωνι: «Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Τα έπαιρνε κι η Κουντουρά απ’ το ΚΕΕΛΠΝΟ»

“εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ” έπαιρνε για διαφημίσεις και η εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος η νυν υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά!
Ποιά καλέ; Αυτή που πρόθυμα έβαλε την μουσουλμανική μαντίλα;;;
Άμα λέμε πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!
Τουλάχιστον αυτοί που έχουν ασκήσει εξουσία…

ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΔΗΜΕΣΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
-Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Τι να σου κάνω, που είναι κι ο … Πάκης… Αγία Μαρίνα… παραλία,… φεγγαρόφωτα… ;;;;
Την εξουσία, δεν την παίρνεις έτσι απλά…


Ανάμεσα στα πολλά που αποκαλύφθηκαν σήμερα Τρίτη στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ξεχωρίζει και μια μικρή “βόμβα” από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Καταθέτοντας για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και των διαφημιστικών προγραμμάτων του που ελέγχονται από την Επιτροπή για τη νομιμότητα και το μέγεθός τους προς τα μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ -δίνοντας και τα σχετικά έγγραφα- αποκάλυψε ότι “εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ” έπαιρνε για διαφημίσεις και η εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος η νυν υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά!

Καταθέτοντας το ΦΕΚ της εταιρείας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι πρόκειται για την εταιρεία λειτουργίας και εκμετάλλευσης περιοδικών και εφημερίδων “ΣΑΜ” με ιδιοκτήτη τον Σαράντη Παπαχριστόπουλο, σύζυγο της κ. Κουντουρά.

“Αν πράγματι γνήσια θέλετε να μάθετε πώς παίρνανε τις διαφημίσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ, θα φωνάξετε την κ. Ελενα Κουντουρά η οποία ήταν μέτοχος η ίδια και μέλος του ΔΣ της εταιρείας μέχρι να γίνει βουλευτής! ¨Έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ… ” είπε ο κ. Γεωργιάδης σε έναν έντονο διαλογό του με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο.
Και απευθυνόμενος στο σύνολο της Επιτροπής, πρόσθεσε:
“Θέλετε να την καλέσετε να την ρωτήσετε πώς έπαιρνε η κ. Κουντουρά τα λεφτά; Δεν ενδιαφέρεστε να μάθετε;”….
Ο Κοινοβουλευτικός
Δείτε το βίντεο μετά το 1:34