Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

Σκόραρε εναντίον της Λίβερπουλ και αφιερώθηκε στον Θεό

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος διεθνής Βαλεντίν Ίλιεφ, ο οποίος είχε σκοράρει κατά της Λίβερπουλ αφιερώνει καθημερινά χρόνο εκτελώντας χρέη βοηθού ιερέα.
Στις 23 Αυγούστου 2005 ο Βαλεντίν με δικό του γκολ οδηγούσε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας σε μια ιστορική επικράτηση επί της Λίβερπουλ (1-0) μέσα στο «Άνφιλντ» μολονότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αρκούσε για να δώσει την πρόκριση στους Βούλγαρους για τους ομίλους του Champions League.

Ο παλαίμαχος Βούλγαρος αμυντικός, αγωνίστηκε ακολούθως σε Τέρεκ Γκρόζνι, Κραϊόβα. Στεάουα, Βολίν, ενώ επέστρεψε σε ΤΣΣΚΑ και Κραϊόβα για να κλείσει την καριέρα του, το 2016.
Ο Ίλιεφ προκειμένου να διατηρεί την επαφή του με το ποδόσφαιρο προπονεί της ΤΣΣΚΑ 1948, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ΄ κατηγορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, ωστόσο τούτη δεν είναι κύρια απασχόληση του.
Ο άλλοτε διεθνής τα τελευταία χρόνια έχει έρθει πιο κοντά στο Θεό μέσω της καθημερινής παρουσίας του στο πλευρό του ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στην Μπίστριτσα.
«Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Κύριο για όσα κάνει για μας.
Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Όταν είσαι σοβαρός και υπεύθυνος μπορείς να το μεταδώσεις και στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Ίλιεφ.
Πηγή: gazzetta.gr
localStorage.clear();


Πηγή