Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Μέσα στο ντελίριο του υπόπτου αντιρατσισμού που μαστίζει την Ελλάδα, των αθλίων, το αμαρτωλό σύστημα που ψυχορραγεί, αγωνίζεται απεγνωσμένα να διασωθεί... 
Ανάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιεί είναι και o «προοδευτικός» αντιρατσισμός, τον οποίο το σύστημα της σήψης ανήγαγε σε πανάκεια δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Έτσι, πληροφορούμεθα ότι:... 

«Εβδομήντα γραφεία αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας εις βάρος αλλοδαπών ιδρύει σε όλη την Ελλάδα η ΕΛ.ΑΣ. ενώ θέτει σε λειτουργία πενταψήφιο αριθμό στον οποίο θα μπορούν οι πολίτες να καταγγέλλουν περιστατικά». 
Όλες, λοιπόν, οι φροντίδες της «δημοκρατίας» για τους λαθρομετανάστες, εναντίον των οποίων απαγορεύεται και να εκφράζονται οι Έλληνες «πολίτες» γιατί αυτό συνιστά το ποινικό αδίκημα της εχθροπάθειες! 
Οι γραικύλοι γνωρίζουν άριστα ότι δεν κυβερνούν πολίτες αλλά γονατισμένους ψηφοφόρους και κοπρίτες τους οποίους έχουν αιχμαλωτίσει πολιτικά και ανθρώπινα. 
Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και δεν τους επιτρέπει να καταγγέλλουν και να διαμαρτύρονται όταν ληστεύονται και όταν σφάζονται από τους λαθρομετανάστες! 
Πρόκειται για ένα γεγονός και μια «κρατική» συμπεριφορά, που δεν θα υπήρχαν αν οι κυβερνώντες γνώριζαν ότι «κυβερνούν» λαό και όχι αγελαίες μάζες πολιτικών Αυστραλοπιθήκων! 
Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου