Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Τις εικόνες στο βάθος προσέξτε....Διαμαρτυρία Τσάμηδων έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα! Χωρίς υπεκφυγές, χωρίς ντροπές και βεβαίως χωρίς ουδείς από το άθλιο συρφετό που μας κυβερνά να τολμήσει να βγει να πει το παραμικρό.

Διαμαρτυρία Τσάμηδων έξω από την ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, "Ελλάδα και Αλβανία βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τα σύνορά τους, καθώς και για το καθεστώς εμπόλεμης κατάστασης από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο".
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι συζητήσεις θα καταλήξουν στις 8 Απριλίου ώστε να διασφαλιστεί πως η Αλβανία μπορεί να ξεκινήσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς εμπόδια.
Μιλώντας ενώπιον μερικών χιλιάδων Τσάμηδων που διαδήλωσαν στο συγκρότημα όπου στεγάζεται η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, ο ηγέτης του Κόμματος των Τσάμηδων, Shpetim Idrizi, είπε:
"Εμείς οι Αλβανοί της Τσαμουριάς δεν θέλουμε εκδίκηση, δεν θέλουμε αλλαγή συνόρων, θέλουμε μία συγγνώμη ώστε να μπορούμε να τους συγχωρήσουμε, και οι δύο λαοί να ζήσουν ειρηνικά.
Θέλουμε να γυρίσουμε στα σπίτια μας, να ανακτήσουμε το στάτους που είχαμε προτού βιαίως απομακρυνθούμε. Δεν απαιτούμε τις περιουσίες μας, θέλουμε την πατρίδα μας και η πατρίδα μας είναι η Τσαμουριά", δήλωσε ο Idrizi χειροκροτούμενος από το ειρηνικό, όπως αναφέρει το Reuters, πλήθος.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν "Τσαμουριά, Γενοκτονία. Δεν ξεχνούμε ποτέ".
Ο επικεφαλής των Τσάμηδων, μάλιστα, απέρριψε τους ισχυρισμούς της Ελλάδας περί συνεργασίας των Τσάμηδων με τους Γερμανούς Ναζί, δείχνοντας φωτογραφίες Ελλήνων ηγετών με τους Ναζί.
 http://perimajestic.blogspot.gr/