Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Για με το νού σας βάλτε... Αφιερωμένο στον Νίκο Μπογιόπουλο και τους "αριστερούς" "αντιεθνικιστές"...

Άρης σημαίνει Όλυμπος
Άγραφα και Βελούχι
όπου σκαρφάλωνε ο λαός
με αρβύλα και τσαρούχι

Άρης σημαίνει Αντίσταση
στου φασισμού την μπότα
τότε που τρώγανε σκληρή
σαν πέτρα την μπομπότα



Άρης σημαίνει εμένανε
που ζούσα στην μιζέρια
μα πάλευα για λευτεριά
δίκαιη και ακαίρια

Και τώρα πόσο βλάσφημο
-για με τον νου σας βάλτε-
ν' ακούει στ' όνομα αυτό
και κάποιος... Πορδοψάλτε!.

Πηγή: gianniskaravidas.blogspot, μέσω "ΣΦΗΚΑ"

Σημ. Μετά τις επιθέσεις εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη (άραγε γιατί μια σιωπή για τον Γιώργο Κασιμάτη) και την πλήρη ταύτιση ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων της κατοχικής βουλής απέναντι στην απαίτηση των ιμπεριαλιστών για διπλή ονομασία των Σκοπίων κι ειδικότερα από τον Νίκο Μπογιόπουλο, με μεγάλη λύπη και συντριβή, οφείλουμε να ανοίξουμε ξανά μια "πληγή". Το προκάλεσαν αυτοί οι "αριστεροί" που όφειλαν τουλάχιστον να σιωπήσουν. Οι κομμουνιστές έδωσαν το αίμα τους, τις ζωές τους για την πατρίδα. Κανένας Μπογιόπουλος (υπάλληλος του γνωστού ακροδεξιού "Κενταύρου" Χατζηνίκου, που σιώπησε ακόμη και στην απόλυση του φίλου του Στάθη από τον εργοδότη του, μετά από απαίτηση του ΚΙΣ):
«Ριζοσπάστης», 12 Ιούνη 1945:
«Ο σ. Ζαχαριάδης μας ανεκοίνωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, αφού συζήτησε πάνω σε εκθέσεις που ήρθαν από διάφορες κομματικές οργανώσεις, αποφάσισε να καταγγείλει ανοικτά την ύποπτη και τυχοδιωκτική δράση του Αρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια).
Ο Βελουχιώτης, και ύστερα από τη σύναψη της συμφωνίας της Βάρκιζας, συνέχισε τη δράση του.
Η δράση αυτή, που μονάχα την αντίδραση μπορούσε να εξυπηρετήσει, γιατί της έδινε όπλα για να χτυπά το ΚΚΕ, να παραβιάζει τη συμφωνία της Βάρκιζας και να δικαιολογεί τα εγκλήματά της, δεν επιτρέπει πια καμιά καθυστέρηση για την ανοικτή καταγγελία του Αρη Βελουχιώτη.
Οπως είνε γνωστό, ο Βελουχιώτης (Θανάσης Κλάρας) στον καιρό της δικτατορίας του Μεταξά είχε πιαστεί και είχε κάνει δήλωση μετάνοιας και αποκήρυξης του ΚΚΕ».
«Ριζοσπάστης», 16 Ιούνη 1945:
«Το Πολιτικό Γραφείο ενέκρινε τη δημοσίευση στο Ριζοσπάστη της απόφασης της 11ης Ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής (σ.σ. συνήλθε αρχές Απρίλη του 1945) για τον Αρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια). 
Ο Κλάρας, αφού μια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ γιατί λύγισε μπροστά στην τρομοκρατία του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε στον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα να ξαναγοράσει με το αίμα του την προδοσία του εκείνη που αναγνώρισε και καταδίκασε.
Το ΚΚΕ του ΄δωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα όμως, σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συμφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί πάλι, ξαναπροδίνει το ΚΚΕ με την τυχοδιωκτική και ύποπτη δράση του, που μονάχα τον εχθρό ωφελεί.
Στο ΚΚΕ δεν έχει θέση κανένας, οσοδήποτε ψηλά κι αν στέκει και οσοδήποτε μεγάλος κι αν είνε, όταν οι πράξεις του δε συμβιβάζονται με το κοινό συμφέρον και όταν παραβιάζεται η δημοκρατική εσωκομματική πειθαρχία»
Μετά από 66 ολόκληρα χρόνια η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ, τον Ιούλη του 2011 αποφάσισε την «επίσημη πολιτική αποκατάσταση του Αρη Βελουχιώτη»...
Κύριοι του ΚΚΕ (το σύντροφοι το εγκαταλείπουμε για την ώρα), κυρίως εσείς κι όχι τα κομματίδια στις λίστες πληρωμών του Σόρος και των γνωστών πρεσβειών, οι επαγγελματίες "αντιφασίστες" και "αντιρατσιστές", αλλά και το αριστερό παρακράτος του "Ρουβίκωνα" που σιτίζεται στο ίδιο μαγαζί με τη χρυσή αυγή, θα έπρεπε να είστε πιο προσεκτικοί.
Αντί να απολογηθείτε για τη ΝΑΤΟϊκή αποδοχή της διπλής ονομασίας ξεπεράσετε τους Τσιπραίους, τους Γιωργάκηδες, τους Κούληδες, τις Φωφούλες, τους Καμίνηδες, τους Μποτάρηδες, τους Μπομπολάνθρωπους...
Να θυμίσουμε τον προδότη Τσε Γκεβάρα;
Να θυμίσουμε την επίσκεψη αλληλεγγύης και νίκης για την "περεστρόικα made in USA";
Να θυμίσουμε... Να θυμίσουμε... Να θυμίσουμε... Να θυμίσουμε... Να θυμίσουμε...
Σταματήστε έστω και τώρα να πληγώνετε τους ηρωϊκούς αγώνες των Κομμουνιστών!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/