Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Εχει σχέση με τον μυστικό λογαριασμό (Ελβετία) η Κατραβά;Ο συζυγος της συνεργατης του ΚΟΥΛΗ!!!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. 

H σημερινή (Σάββατο) έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στο σπίτι της πρώην γραμματέως του Αδωνι Γεωργιάδη Βασιλείας Κατραβά μπορεί και να

σηματοδοτεί πολλά νέα δεδομένα. 

Σήμερα αποκαλύφθηκε επίσης ότι έχει εντοπιστεί μυστικός λογαριασμός στην Ελβετία. 



Νωρίτερα, το Press-gr επικαλέστηκε πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω λογαριασμός συνδέεται, συγκεκριμένα, με γυναίκα η οποία ήταν στέλεχος σε υπουργικό γραφείο, κατά την περίοδο που τέθηκε υπό έρευνα, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε σχεδόν αιφνιδιαστικά!

"Μπορεί η γυναίκα αυτή να έχει σχέση με την Βασιλεία Κατραβά;" Αυτό είναι ήδη το ερώτημα που συζητείται ευρέως... 

Πάντως η Β. Καραβά ύστερα από μια πολυετή συνεργασία της με τον Αδ. Γεωργιάδη, είχε απομακρυνθεί από εκείνον την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Για ποιο λόγο την είχε απομακρύνει;

Ο σύζυγός της Νίκος Κωστόπουλος, πολιτευτής της ΝΔ, αρχικά είχε τοποθετηθεί υποδιοικητής στο ΕΚΑΒ που εποπτεύεται από το υπ. Υγείας.

Οι πληροφορίες λένε ότι έκτοτε οι σχέσεις του ζεύγους Κωστόπουλου - Κατραβά με τον Αγ. Γεωργιάδη δεν είναι καλές. Μάλιστα στις εσωκομματικές εκλογές είχε υποστηρίξει για την ηγεσία της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μετά την εκλογή του τοποθετήθηκε γραμματέας επιστημονικών φορέων της ΝΔ.
http://www.press-gr.com/2018/02/blog-post_503.html