Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Σκληρή επίθεση του Φαήλου Κρανιδιώτη κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη, για το συλλαλητήριο


Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού για το συλλαλητήριο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Βρέθηκα στο μεγαλύτερο πλήθος Ελλήνων που έχω δει στην ζωή. Ο τεράστιος Μίκης εξευτέλισε τους αριστερόστροφους φασίστες και το πρακράτος τους. Τον ευγνωμονούμε. Όποιοι δεν πήραν το
μήνυμα θα ηττηθούν κατά κράτος. Η ανακοίνωση του Γραφείου Πρωθυπουργού δείχνει δυστυχώς πως αρνούνται να ακούσουν τον κόσμο, εμμένοντας στην εθνομηδενιστική προσέγιση. Έχουν το σύνδρομο του μπούνκερ της Καγκελάρίας, πίστεψαν την ίδια τους την προπαγάνδα για λίγους ¨ακροδεξιούς”, “φασίστες” κλπ, αντί να κάνουν όπλο τους την συντριπτική βούληση του Έθνους. Τυφλοί και κωφοί, αρνούνται την πραγματικότητα, στρέφονται ενάντια στον λαό.
Η δήλωση του σκιέρ ήταν επίσης για τον γάϊδαρο καβάλα. Όψιμος “μακεδονομάχος”, που πριν 10 μέρες έριχνε απαγορευτικά και οι συνεργάτες έβριζαν τον κόσμο, τώρα πουλάει πατριωτισμό, ενώ είναι και αυτός υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Ο δε Άδωνις την ώρα του συλλαλητηρίου εθεάθη να ανεβαίνει την Κανάρη. Θα πήγαινε για καφεδάκι μετά το τέννις με τον Λοβέρδο. Ή είσαι κατά της σύνθετης ονομασίας και με τον λαό, το ενάμιση εκατομμύριο που ήρθε και αυτούς που δεν μπορούσαν γιατί τους αφήσατε ταποί ή είσαι υπέρ της σύνθετης ονομασίας και με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον το δεύτερο, γι’΄αυτό πήγατε Κολωνάκι για καπουτσίνο ντεκαφεϊνέ με στέβια και άπαχο γάλα.
Εμείς ήμασταν στην Θεσσαλόνίκη, ήμασταν στο Σύνταγμα και θα είμαστε πάντα όπου βρίσκεται το καθήκον και το Έθνος».