Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν που ζήλευε τον Μπραντ

Παρασκήνιο και… κουτσομπολιά για το χωρισμό της Άνιστον με τον Θερού
Η Τζένιφερ και ο Τζάστιν που ζήλευε τον Μπραντ
Ο Τζάστιν Θερού και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν, ο Τζάστιν ζήλευε τον Μπραντ Πιτ, αλλά η Άνιστον δεν πάει για «repeat» με τον Μπραντ. Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε από τα πρόσφατα δημοσιεύματα, κουτσομπολιό θα πείτε, αλλά και ποιος δεν λατρεύει το κουτσομπολιό.

The facts: Τα άρθρα στον Τύπο (People, US Weekly και αλλού) επαναλαμβάνουν αυτά που διαβάσαμε και αρχικά, δηλαδή ότι η σχέση Τζένιφερ-Τζάστιν εδώ και καιρό δεν πατούσε καλά στα πόδια της, ότι η Τζένιφερ δεν σχεδιάζει να μείνει και πάλι μόνη καθώς πιστεύει στον έρωτα, ότι δεν είναι πιθανή μια επανάληψη της ιστορίας Τζένιφερ-Μπραντ.
Όμως, κάποιος καλοπροαίρετος - «πηγή» λέγεται στη δημοσιογραφική αργκό - πληροφόρησε το US Weekly ότι η ζήλια έδωσε το τελικό χτύπημα στη σχέση Τζάστιν-Τζένιφερ. Πώς; Απλά. Η Τζένιφερ είχε φυλάξει κάποια post-it που της είχε γράψει ο Μπραντ, όταν οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Κάτι σα «ραβασάκια», να πούμε: «Είσαι όμορφη απόψε», «Μου λείπεις, ήδη» έγραφε ο Μπραντ Πιτ. Κι ο Τζάστιν τα βρήκε!
«Η Τζένιφερ τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, αλλά ο Τζάστιν δεν τσίμπησε... Ο Τζάστιν είχε στιγμές ανασφάλειας σαν κι αυτήν» διαβεβαίωσε με τη σειρά της η πηγή (που είναι και γνώστης της κατάστασης).
Την προηγούμενη εβδομάδα, οι πένες στο People προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις προσδοκίες για «repeat» του Τζένιφερ-Μπραντ. Πηγή - άλλη, αυτή τη φορά - είπε: «Προσθέστε στο μείγμα έξι παιδιά, από την πλευρά του, και κάθε ένα από αυτά να έχει τις δικές του "ουλές". Ξεχάστε το. Δεν πρόκειται να γίνει.» Και λίγο σκληρά, πρόσθεσε: «Χώρισαν, και το έκαναν γιατί είχαν σοβαρά θέματα. Δεν είναι χαζοί. Θυμούνται γιατί δεν πήγαινε».
Όμως, (δεύτερο «όμως», αλλά σημαντικό), τρίτη πηγή πληροφόρησε το The Blast ότι η Τζένιφερ και ο Μπραντ μίλησαν πρόσφατα. «Κάτι τρελό μπορεί να συμβεί, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν τρέχει μεταξύ τους» είπε η πηγή.
Ως έμπειροι αναγνώστες, κρατάμε το «μπορεί να» και το «αυτή τη στιγμή».