Κυριακή, Φεβρουαρίου 4

ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- "ΠΟΥΛΑΕΙ" ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου...Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δεν είναι ποτέ δυνατόν να διασταυρώσουμε την παρακάτω συγκλονιστική καταγγελία που μας έκανε ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ Μανώλης Χατζησάββας (σ.σ. σύμφωνα με το υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο, πράκτορα της ΜΙΤ;;;)!
Ωστόσο, θα περιμένουμε μια απάντηση από τους εμπλεκόμενους σε αυτήν, επαναλαμβάνω, την συγκλονιστική καταγγελία, που συνοδεύεται και από το αντίστοιχο υλικό!


Καταγγέλλει λοιπόν ο Μανώλης Χατζησάββας πως:

Στις 9 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή, πληροφορούμαι ότι θα δημοπρατηθεί ένα σπάνιο χρυσό νόμισμα του Μακεδονικού Βασιλείου, που απεικόνιζε τον Μέγα Αλέξανδρο και το οποίο χρονολογείται από το 315-311 μ.Χ.








Αμέσως μόλις το πληροφορήθηκα, καλώ επειγόντως στο τηλέφωνο την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και την ελληνική Πρεσβεία μας στην Κοπεγχάγη, προκειμένου να τους ενημερώσω γι΄ αυτήν την δημοπράτηση, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε την πώληση του μεγάλης ιστορικής αξίας νόμισμα! Δυστυχώς όμως, μετά από πολλές προσπάθειες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και αφού έχω αφήσει πολλά μηνύματα, για να με καλέσουν διαπιστώνω ότι δεν υπήρχε, προφανώς, το ενδιαφέρον τόσο από μεριάς της Πρεσβείας όσο και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού!

Έτσι, στις 10 Δεκεμβρίου 2016, παρότι Σάββατο στέλνω επείγον email στην Πρέσβη μας και στην Υπουργό μας και τους ζητώ να κάνουν ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να ακυρωθεί η δημοπρασία!







Το email στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβάστηκε τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 (βλ. συνημμένα απόδειξη)!









Από δε την Πρεσβεία μας δεν διαβάστηκε ποτέ… επιβεβαιώνοντας έτσι, τον Πάγκαλο στα όσα έχει πει για τους Δημόσιους Υπαλλήλους…

Σε μία έσχατη απεγνωσμένη προσπάθεια για να βρω λύση, καλώ Βουλευτή πολιτικού κόμματος της Βουλής των Ελλήνων (του οποίου το όνομα μπορεί να το δώσει ο ίδιος εφόσον θέλει στην εφημερίδα) και συμφωνούμε να κάνουμε προσπάθεια να βρούμε τα χρήματα για να σωθεί το σπάνιο νόμισμα, αλλά ένεκα των προβλημάτων από την μία, η έλλειψη μετρητών λόγω των capital controls στις τράπεζες από την άλλη, τελικά δεν κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε τα χρήματα, και το μοναδικό ιστορικό κληροδότημα των Ελλήνων χάθηκε οριστικά…

Να προσθέσω ότι, μια κυρία μετά από μέρες από την Πρεσβεία μας στην Κοπεγχάγη μου εκμυστηρεύθηκε ότι, έχουν εντολή από τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά, ώστε να μην δημιουργούν διπλωματικά προβλήματα με θέματα που έχουν να κάνουν με το Σκοπιανό ζήτημα…

Που βρίσκεται λοιπόν, η αλήθεια και το ψέμα κ. Κοτζιά, κ. Κονιόρδου, κ. Κακιοπούλου; Θα ενημερώσετε τον ελληνικό λαό;

Γιατί, αν αυτή η καταγγελία είναι βάσιμη, τότε είναι δεδομένο πως το όνομα της Μακεδονίας μας έχει ήδη παραχωρηθεί στους Σκοπιανούς!






Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr