Ο Κακλαμάνης έριξε την βόμβα: Ο Στουρνάρας μαγείρεψε τα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ!

olympiada
20130203-143225.jpgΚάπου εδώ τελειώνουν τα ψέμματα. Η καταγγελία Κακλαμάνη σημαίνει ότι τα ηνία της χώρας τα έχει ένας επίορκος και επικίνδυνος που κατά σύμπτωση, κρατά στην θέση του άλλον έναν διωκόμενο με τις ίδιες κατηγορίες. Τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.
Μετά από αυτή την δήλωση Κακλαμάνη ή θα πρέπει να διαγραφεί ή ο Στουρνάρας να πάει

σπίτι του. Ή ο Κακλαμάνης λέει ψέμματα οπότε η κυβέρνηση θα πρέπει να τον καταδικάσει και να τον στείλει ή έχουμε έναν δόλιο για υπουργό που αν μείνει, καθίστανται συνυπεύθυνοι όλοι της συγκυβέρνησης. Αναμένουμε.
Χωρίς τέλος δείχνει να είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και του υπουργού Οικονομικών. Σήμερα ήταν η σειρά του Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος
από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας του ασκεί κριτική για την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει.
Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm 97.8 είπε χαρακτηριστικά «Όλοι έχουμε παρελθόν. Το ίδιο και ο κ. Στουρνάρας όταν μαγείρεψε τα στοιχεία το 2000 για να μπούμε
στο ευρώ. Ευθύνη για την οικονομική πολιτική έχει και ο πρωθυπουργός και όλοι και εγώ ο ίδιος. Ψήφισα τα μνημόνια και το μνημόνιο 3, διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση».

Τουλάχιστον η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έχει πάρει σαφείς αποστάσεις από τις αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών και πλέον περιμένουν τις τελικές αποφάσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
 Συνεργάτες του σημειώνουν πως «του ασκούν κριτική μόνο για την κριτική καθώς δεν έχουν άλλες προτάσεις». Ο Γιάννης Στουρνάρας σε αποκλειστική του δήλωση στην Realnews τονίζει «Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά, του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση».