Σάββατο, Φεβρουαρίου 3

Δ. Καμμένος: Ρουφιάνος, δειλός, γλείφει τους Γερμαναράδες ο Παπαδημούλης

Δ. Καμμένος: Ρουφιάνος, δειλός, γλείφει τους Γερμαναράδες ο Παπαδημούλης
Εκτός ελέγχου είναι πλέον η σύγκρουση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, με τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά με τον Δημήτρη Παπαδημούλη. Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε εκ νέου στον ευρωβουλευτή και μιλώντας στον Σκάι το πρωί έκανε μια σοβαρή καταγγελία λέγοντας ότι προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 Αφού υπενθύμισε ότι ο κ. Παπαδημούλης «κάρφωσε» την Εύα Καϊλή γιατί συμμετείχε στο συλλαλητήριο ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».


«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» παρατήρησε ο κ. Καμμένος. «Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλύφει τους Γερμαναράδες» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος προειδοποιώντας ότι «όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό».

 .tanea.gr