Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ! Εκτός ΝΔ ο Καραμανλικός Ευάγγελος Αντώναρος, με απόφαση ΚΟΥΛΗ !

Εκτός ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος με απόφαση Μητσοτάκη
Ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η πολιτική δυναμική που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο Novartis, o Κυριάκος Μητσοτάκης, διέγραψε από το κόμμα της ΝΔ τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, και πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο.


Στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ δεν προσδιορίζεται ο λόγος για τον οποίο ο Ευάγγελος Αντώναρος τέθηκε εκτός κόμματος.

Ωστόσο είναι προφανές ότι η διαγραφή αυτή πρέπει να σχετίζεται με την έντονη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ των διαφόρων ομάδων που έχουν συγκροτηθεί και που η συνοχή τους φαίνεται να είναι εύθραυστη.

O Ευάγγελος Αντώναρος τις τελευταίες ώρες είχε προβεί σε αναρτήσεις στο Facebook με τις οποίες ζητούσε την απομάκρυνση του Άδωνι Γεωργιάδη από το αξίωμα του αντιπροέδρου του κόμματος, θέτοντας εμμέσως πλην σαφώς θέμα εμπλοκής του κύριου Γεωργιάδη στο υπό εξέλιξη σκάνδαλο Novartisgate.

Σημειώνεται πως ήδη έχει ξεσπάσει εσωτερικός πόλεμος στη ΝΔ μεταξύ των λεγομένων «Σαμαρικών» και του μπλοκ του «Καραμανλικών» μετά από τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων στο μεγάλο σκάνδαλο.



Ήδη τις τελευταίες ώρες ακούγονται φωνές στη ΝΔ που εκφράζουν το ερώτημα, γιατί τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα και πολιτική φιλοσοφία εντός της ΝΔ, ενώ φεριπήν δεν υπάρχει ούτε μια πληροφορία ή καταγγελία για εμπλοκή σημαντικών παραγόντων του «Καραμανλικού» μπλοκ αλλά και του ίδιου του Κώστα Καραμανλή στο σκάνδαλο αυτό.

Φαίνεται πως η σύγκρουση αυτή αρχίζει πλέον να προσλαμβάνει διαστάσεις με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου.
zougla.gr/