Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΦΒ ΣΤΟ: Η ΠΓΔΜ είναι σαν μια ωραία κυρία με το όνομα «Μακεδονία» που πάει για γάμο... του κ. ΚΟΤΖΙΑ... --ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !

Κοτζιάς: Η ΠΓΔΜ είναι σαν μια ωραία κυρία με το όνομα «Μακεδονία» που πάει για γάμο [βίντεο]
Του Σπύρου Καμπιώτη
Πανεπιστημιακού
Σπυρος Καμπιωτης
Ο «κύριος» ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΑ…
-Κοτζιάς για Σκοπιανό: «Γάμος που στο όνομα της κυρίας θα προστεθεί κι αυτό του ανδρός της»…
Να πληροφορήσουμε λοιπόν, αυτόν «κύριο» προξενήτρα,
πως η εν λόγω ΚΥΡΙΑ δεν χρειάζεται κανένα ξενόφερτο γαμπρό, διότι δεν την ενδιαφέρουν ούτε τα συνοικέσια ούτε τα φλέρτ, ούτε τα ... γκομενιλίκια, για τον απλούστατο λόγο πως η ΚΥΡΙΑ είναι παντρεμένη εδώ και κάποιες χιλιάδες χρόνια με τον ΕΛΛΗΝΑ.
Έτσι λοιπόν «κύριε» προξενήτρα...
-ΝΟΜΙΜΟΣ Σύζυγος της ΚΥΡΙΑΣ ήταν και παραμένει ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
-ΜΑΝΑ της ΚΥΡΙΑΣ, είναι η ΕΛΛΑΔΑ.
-ΑΔΕΛΦΙΑ της ΚΥΡΙΑΣ είναι η ΘΡΑΚΗ, η ΗΠΕΙΡΟΣ, η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, η ΣΤΕΡΕΑ, η ΑΤΤΙΚΗ, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ....... τα ΕΠΤΑΝΗΣΑ, τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, η ΚΡΗΤΗ .........
-ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ της ΚΥΡΙΑΣ που πιστοποιεί, προέλευση, γένος, ιθαγένεια, κλπ .......ήταν ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ και αμέτρητοι .... όσοι ιστορικοί Έλληνες και ξένοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου…
-ΔΑΣΚΑΛΟΙ της κυρίας ήταν ΟΛΟΙ οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ.
-ΠΑΙΔΙΑ και ΝΟΜΙΜΟΙ κληρονόμοι της ΚΥΡΙΑΣ δια παντός, είναι ΟΛΑ τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ....
Οτιδήποτε διαφορετικό από αυτά «κύριε» προξενήτρα, αποτελεί, Ύβρη, Βία, Παραπλάνηση, Παραποίηση, Απάτη, Εξαναγκασμό, Μαστροπεία, Ιεροσυλία, Ξεπούλημα, Προδοσία.
Καταλάβατε «κύριε» προξενήτρα;;;
Γι’ αυτό λοιπόν, ο Νόμιμος Σύζυγος, τα Νόμιμα Παιδιά και Αδέρφια, οι Νόμιμοι κληρονόμοι, σας ΕΝΤΕΛΟΥΝ να τσακιστείτε να επιστρέψετε τα προξενιά πίσω, και να μας κάνετε την χάρη «κύριε» προξενήτρα να .... ξεκουμπιστείτε και να γυρίσετε από εκεί που ήρθατε.
Μετά τιμής
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.