Κυριακή, Φεβρουαρίου 18

Ποιον μπορεί να "τρομάξει" αυτή η Ελλάδα; Ανά πάσα στιγμή η γερμανική και η αμερικανική Πρεσβεία τους βάζει να κάθονται "κλαρίνο". Σκάνε στα γέλια στο Βερολίνο.



Ο Ελληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ε.Αποστολάκης, ο άνθρωπος που "έσωσε" το πρόγραμμα των ελληνικών υποβρυχίων Type 214, τιμήθηκε από το Βερολίνο σε μια σπάνια για τα γερμανικά δεδομένα, τελετή, με την απονομή μεταλλίου  εκ μέρους του προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Bundeswehr Command and Staff College, ο General Volker Wieker, εκ μέρους του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της
Γερμανίας,απένειμε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, το μετάλλιο υψηλής τάξης ‘’Knight Commander’s Cross of the Order of Merit of the Federal Republic of Germany’’ ως αναγνώριση των υπηρεσιών του στην στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών, αλλά και την ικανότητά του να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις σε εποχή κρίσης.Σήμερα, οι Γερμανοί, πλέον διδάσκονται τακτικές τόσο από τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις Ναυτικού, Στρατού και Αεροπορίας, αλλά και πολλών άλλων Οπλων.....\
Αποτέλεσμα εικόνας για γιλντιριμ μερκελ Από τη στιγμή που ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας δεν έχει τη στρατιωτική του "έκφραση", είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο σε "εργολάβους" και αυτοί είναι οι ρόλοι τόσο της Τουρκίας όσο και του Ισραήλ. Ο ένας θα είναι ο "κακός" της ιστορίας και ο άλλος ο "καλός" …Το γνωστό παιχνίδι του καλού και κακού μπάτσου. Από εκεί και πέρα το όλο θέμα για τους Γερμανούς είναι να μην αντιληφθούν οι Έλληνες το παιχνίδι που τους παίζουν, γιατί δεν θα μπορούν να τους διατηρούν "ομήρους".

Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν την απομόνωση της Ελλάδας …Την πλήρη απομόνωσή της …ακόμα και από λαούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν αυθεντικά κοινά συμφέροντα. Λαούς, όπως για παράδειγμα οι Κούρδοι. Κατά "σύμπτωση" με τους Κούρδους η Ελλάδα τα "χάλασε" την εποχή ακριβώς που συνέφερε όλο αυτό το μυστικό "Μπλοκ" των εχθρών της. Πώς τα "χάλασε" όμως; Θυμάται κανείς; Μήπως εξαιτίας της υπόθεσης Οτσαλάν; Ποιος ήταν ο ρόλος τόσο των Τούρκων όσο και των Ισραηλινών σ' εκείνη την περίπτωση; Μήπως τα σχεδίασαν όλα μόνοι τους και απλά τη ζημιά την απέδωσαν στους αφελείς; Οι Εβραίοι της PAX HEBRAICA  σ' εκείνη την περίπτωση κατάφεραν να έχουν καί τον σκύλο χορτάτο καί την πίτα ολόκληρη.
Αποτέλεσμα εικόνας για παγκαλος οτσαλαν 
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί κατόρθωσαν, μέσω του Ισραήλ και της Μοσάντ και εξυπηρέτησαν τα μέγιστα τους Τούρκους, αλλά την "προδοσία" Οτσαλάν δεν την "φορτώθηκαν" οι ίδιοι, αλλά τη "φόρτωσαν" στους Έλληνες. Στους μοναδικούς, δηλαδή, οι οποίοι δεν είχαν λόγο να εξασθενίσει το κουρδικό κίνημα …Κι όμως …

Οι Έλληνες εμφανίζονται να έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους. Θυμάται μήπως ο αναγνώστης ποιοι ήταν υπεύθυνοι για εκείνη την ανθελληνική προδοσία; …Η σημερινή κυβέρνηση των τοκογλύφων και του ΔΝΤ …Ο Πάγκαλος, ο Παπανδρέου, ο Πετσάλνικος και ο γνωστός φαν του ΔΝΤ ο Παπαδόπουλος …Ο πρόεδρος της Κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ο πρόεδρος της Βουλής …Ο πρώτος και ο δεύτερος της εκτελεστικής εξουσίας και ο πρώτος της νομοθετικής εξουσίας …Ο γιος του πρωθυπουργού του Εμφυλίου, ο εγγονός του δωσίλογου, ο οποίος παρακαλούσε τους Ναζί να τον κάνουν πρωθυπουργό της κατοχής και ο επαρχιώτης, ο οποίος ακόμα δεν καταλάβαμε ποιος και γιατί τού πλήρωνε τις σπουδές στη Γερμανία.Για να εξαλείψει αυτή η διεθνής "συμμορία" τον κίνδυνο αυτόν, παίζουν το παιχνίδι της τουρκικής "προκλητικότητας". 

Προσπαθούν να εμφανίσουν τον "εργολάβο" σαν κοινό "εχθρό", ο οποίος με την προκλητική συμπεριφορά του μπορεί να δημιουργήσει νέους συμμάχους …Τον νέο κοινό "εχθρό", ο οποίος δημιουργεί νέες συμμαχίες. Τον κοινό "εχθρό" της Ελλάδας, αλλά και της Γερμανίας και του Ισραήλ. Έναν κοινό "εχθρό", ο οποίος θα "στρέφει" την Ελλάδα στην προστασία της ισχυρής Γερμανίας. Έναν κοινό "εχθρό", ο οποίος θα αποτελεί το "θεμέλιο" μιας νέας και ισχυρής ελληνοϊσραηλινής συμμαχίας. Αυτό το τελευταίο είναι και το κυρίως ζητούμενο της όλης μεθόδευσης. Θέλουν να βάλουν "ρυθμιστή" της ελληνικής συμπεριφοράς το Ισραήλ. Η Ελλάδα θα αντιδρά με βάση τα εθνικά της συμφέροντα μόνον όταν θα συμφέρει τον κρυφό συνέταιρο της Τουρκίας. Ποτέ δεν θα αφεθεί —ούτε κατά λάθος— να χτυπήσει τον τουρκικό "αραμπά", γιατί πάντα θα την εμποδίζει το "συμμαχικό" Ισραήλ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ισραηλινος προεδρος

Οι Εβραίοι, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα τόσο τη Γερμανία όσο και το Ισραήλ, θα γνωρίζουν τα συμβαίνοντα στις δύο πλευρές και θα μας "κουρδίζουν". Θα βάζουν την "εύθραυστη" Τουρκία να παίζει εκ του ασφαλούς σκληρά παιχνίδια πολέμου και απειλών εις βάρος της Ελλάδας. Εκ του ασφαλούς, γιατί θα ελέγχουν την αντίδραση της Ελλάδας, προκειμένου να μην απειλεί την Τουρκία. Γι' αυτόν τον λόγο οι Γερμανοί εκπαιδεύουν την ελληνική κοινωνία στην ανοχή απέναντι στις προσβολές. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν ανάγκη την ελληνοϊσραηλινή συμμαχία.
Θα βάλουν τους Ισραηλινούς να παίζουν το γνωστό παιχνίδι του συμμάχου, το οποίο προκύπτει από μια κοινή έχθρα. "Φίλος" της Ελλάδας θα εμφανίζεται το Ισραήλ, όχι επειδή οι Έλληνες συμπαθούν τους φονιάδες της Γάζας, αλλά επειδή είναι "εχθρός" της Τουρκίας. Βάζουν την Τουρκία ν' αμφισβητεί "προφανή" δικαιώματα της Ελλάδα πάνω σε θέματα ΑΟΖ, μόνο και μόνο για να δώσουν στο Ισραήλ τη τζάμπα δυνατότητα είτε να προσφέρει "δώρα" σαν "φίλος" είτε να "υπερασπιστεί" δικαιώματα σαν "σύμμαχος" …Στρατηγικός σύμμαχος μεγάλων συμφερόντων.

Έτσι κι αλλιώς πρόβλημα εξαιτίας της "μοιρασιάς" δεν υπάρχει. Δεν έχουν λόγο να παίξουν οι Γερμανοί σ' αυτήν την μοιρασιά. Από τώρα είναι γνωστές οι πολυεθνικές, οι οποίες θα εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα του Αιγαίου ή του Λιβυκού Πελάγους …αν και εφόσον βέβαια αυτά υπάρχουν. Ελάχιστα τις απασχολεί αν τα "ψίχουλα" του "Ινδιάνου" θα τα πάρουν οι Έλληνες ή οι Τούρκοι.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον νέο σχεδιασμό; 

Η Τουρκία θα εμφανίζεται σαν εκφραστής τής δύναμης του Ισλάμ. Επειδή το Ισλάμ, σύμφωνα με τη δυτική λογική, δεν έχει ιδεολογία, αλλά μόνον επεκτατική διάθεση και ασκεί τρομοκρατία, η Τουρκία θα το εκφράζει απόλυτα. Θα αρκείται στον ρόλο του "Τραμπούκου", ο οποίος διεκδικεί τα πάντα με τη λογική του "ζωτικού χώρου". Από εκεί και πέρα το Ισραήλ και η Ελλάδα θα είναι τα προκεχωρημένα "φυλάκια" του ελεύθερου κόσμου 
Αποτέλεσμα εικόνας για κυπρος ισραηλινα αεροπλανα α
Οι πιστοί σύμμαχοι, οι οποίοι σε απόλυτο συντονισμό θα περιορίζουν αυτόν τον "Τραμπούκο" στις απαιτήσεις του. Η Γερμανία θα τους "συντονίζει" και πίσω από τη Γερμανία θα γελάνε με τα χάλια μας οι Εβραίοι της PAXHEBRAICA. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα είναι μονίμως όμηροι των Εβραίων, οι οποίοι τους μισούν και των Γερμανών, οι οποίοι τους λεηλατούν. Οι Τούρκοι θα την "πληγώνουν" την Ελλάδα και θα την "θεραπεύουν" οι συνέταιροί τους με τα "ξυράφια". Αυτό είναι το σχέδιο …και καλό είναι να το γνωρίζει ο αναγνώστης.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/04/blog-post_21.html
 http://perimajestic.blogspot.gr/