Αυτό το βίντεο, θα το κρατήσω στην κορυφή της ενημέρωσης και της αφύπνισης, μέχρι να το δει και ο τελευταίος Έλληνας και να πράξει, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" (βίντεο)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΝΑΤΕ !

Αυτό το βίντεο, πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς και να το ξαναδείς... και να το ξαναδεις, μέχρι να το αποστηθήσεις... ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΣ...ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΙΣ... ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.Αυτό το βίντεο πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς ... και να το ξαναδείς, μέχρι να συνειδητοποιήσεις όχι μόνο πως σε πρόδωσαν, αλλά ΠΩΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΠΩΣ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ... ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.Αυτό το βίντεο, πρέπει να το δεις και να το ξαναδείς, αποστηθίζοντας κάθε του λέξη... κάθε του εικόνα...ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΩ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΑ...ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;ΜΗΠΏΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ;ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
Όσα δεις και ακούσεις στο βίντεο αυτό, πρέπει να σε κάνουν ν' αντιληφθείς, πως έφτασες στο τέλος του δρόμου...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ Σ' ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Δεν μ' ενδιαφέρει ποιός μιλάει στο βίντεο, αλλά αυτά που λέει.... και τα οποία είναι, πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΑ!
 


Δείτε το βίντεο
http://attikanea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_258.html