Λέσβος: Κτηνοτρόφοι πυροβόλησαν ΛΑΘΡΟμετανάστες για κλοπή προβάτων - δεν τους άφησαν πρόβατο να τους τα πληρώσει ο Τσίπρας που τους προμαζεύει.

Οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο

Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν 2 κτηνοτρόφοι της Μοριας.Οι 2 κατοικοι της Μοριας  αντιλήφθηκαν την κλοπή προβάτων από μετανάστες μέσα στα περιφραγμένα
χωράφια τους με αποτέλεσμα να πιάσουν τις καραμπίνες και να αρχίσουν να τους πυροβολούν στα πόδια.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες οι 2 κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ οι μετανάστες διακομίστηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ οι πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης σε στάνη με ζώα λίγο έξω από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δυο μεταναστών που είχαν πάει στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα, προκειμένου να τα σφάξουν και να τα καταναλώσουν.

Ας σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για ζωοκλοπές και σφαγές ζώων από μετανάστες. Επίσης έχουν γίνει συλλήψεις από αστυνομικούς για τον ίδιο λόγο, και τους αφήνουν ελεύθερους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει τραυματισμός, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο του συμβάντος.
http://www.lesvospost.com/