Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Κασιμάτης από το Σύνταγμα: Θέλουν να δώσουν την ταυτότητα μας σε ξένο λαό

ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;; ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ.....

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης που επίσης ήταν κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα στην ομιλία του τόνισε: «Υπάρχει πολιτική απόφαση να δώσουν την ταυτότητά μας σε ξένο λαό».
Συνεχίζοντας είπε: «Το όνομα αυτό μετά τον πόλεμο το έδωσε σαν καραμέλα στους κατοίκους των Σκοπίων ο Τίτο, για να πάρει η Γιουγκοσλαβία ολόκληρη τη Μακεδονία.

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα στην ομιλία του τόνισε ότι "υπάρχει πολιτική απόφαση να δώσουν την ταυτότητά μας σε ξένο λαό".
"Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι 'χειροπόδαρα' συμφωνούν. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το άρθρο 120. Αυτό είναι η αντίσταση κατά του Όχι. Όλα αυτά γίνονται όταν έχουμε κυβερνήσεις που από το 2010 λένε όλο 'ναι' στη δουλεία. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την... κυριαρχία στα χέρια του".
"Η Ελλάδα εδώ", συνέχισε, "είναι ολόκληρη και λέει 'όχι' στη δουλεία από το 2010. Όχι σε καμιά παραχώρηση ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους. Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα", ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: "Τότε και η Τουρκία θα έπρεπε να λέγεται Ιονία και η Σικελία μεγάλη Ελλάδα. Ας μου φέρει ένας διεθνολόγος ένα όνομα να μην έχει καμία σχέση με την Ιστορία του λαού του".

 Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.