Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22

Θα πληρώνουμε τον εποικισμό μας

Με αφορμή τη συνέντευξη του επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα κ. Φιλίπ Λεκλέρκ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς κ. Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η Ύπατη Αρμοστεία, διά μέσου του αντιπροσώπου της στην Ελλάδα κ. Λεκλέρκ, ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα στέγασης αιτούντων ασύλου θα χρηματοδοτηθεί από την ΕΕ ως
το 2019. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι μετά το 2019 το κόστος θα μετακυλιστεί στην τσέπη του Έλληνα φορολογουμένου, ο οποίος, παρά τα δικά του οικονομικά προβλήματα, αναλαμβάνει να πληρώνει και την διαβίωση όλων όσων μπαίνουν παράνομα στην χώρα.
Η Νέα Δεξιά καταγγέλλει την πολιτική τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο και της Ύπατης Αρμοστείας που μαζί με τις ΜΚΟ, ορισμένους δήμους και συνεργαζόμενους ιδιοκτήτες ακινήτων, εποικίζουν ουσιαστικά περιοχές και εκδιώκουν τους κατοίκους από τις εστίες τους. Καταγγέλλει επίσης τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Λεκλέρκ, ο οποίος με ύφος αποικιοκράτη ανακοινώνει την χρηματοδότηση των δικών του προγραμμάτων από τους Έλληνες πολίτες. Ο κ. Λεκλέρκ και η Ύπατη Αρμοστεία δεν έχουν καμμιά δουλειά να επιβάλλουν φόρους και να αποφασίζουν για τις κατανομές πληθυσμών παράνομα εισελθόντων στην ελληνική επικράτεια».
 http://neadexia.gr