ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ :Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ (ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΘΛΟΣ
Στη δημοσιότητα τα ονόματα που απαρτίζουν το Επιστημονικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εξωτερικών που έχει συσταθεί με απόφαση του υπουργού Νίκου Κοτζιά και ανέλαβε να συντάξει -και να υπογράψει από νομικής πλευράς- το προωθούμενο Σύμφωνο με την ΠΓΔΜ για τη σύνθετη ονομασία και τα υπόλοιπα θέματα.

Διαβάστε το αναλυτικά εδώ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ του Προκόπη Παυλόπουλου (με ΜΚΟ!) υπογράφει το ξεπούλημα της Μακεδονίας…
Δυο ονόματα μας έκαναν ακόμα εντύπωση!
maxresdefault
Ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής σε θέματα Διεθνών Συμβάσεων. Είδες ο Δημητράκης όλο και κάπου τον έχωσε το φούλη του! Από λεφτά πως πάμε εκεί αλήθεια; Στο γραφείο προπαγάνδας, αλλά και σε έναν άλλο μικρό κανάλι διαβάζουν ότι έχει σχέση με το όνομα Τζανακόπουλος, οπότε φαντάζομαι να έχουμε απάντηση σε αυτό!
Ένα άλλο όνομα είναι αυτό του Ροζενστάϊν-Ροζάκη
rozakis
Στο διαβάζουμε:sxolianews.blogspot.gr/
Μήπως ἐνθυμείσθε τον κακό χαμό πού έγινε, στην βουλή, όταν ακούστηκε το πραγματικό όνομα τούῬοζάκη, από Έλληνα βουλευτή; Τότε, τό 1998,πού ἡΔαμανάκη ἐξεμάνη καί ούρλιαζε βγάζοντας ἀφρούς από το στόμα και αποκαλύπτοντας πώς ΚΑΙ αὐτή είναι Εβραία :
Βεβαίως στην επιτροπή αὐτή είναι επιλεγμένοι ένας κι’ἕνας, ανάμεσα τους μάλιστα και ἡ κουμπάρα τούπροέδρου της δημοκρατίας τους, Παυλόπουλου, κάποια Φαίη Παζαρτζῆ ἡ οποία διατηρεί και ΜΚΟ, παρακαλώ !
Αυτόν λοιπόν θεώρησαν ως τον πλέον …ειδικό για να προεδρεύσει της ἐπιστημονικῆς ἐπιτροπῆς, ἡ οποία θα συντάξει το νομικόν κείμενον για την συμφωνία πού θα υπογραφεί μεταξύ Ελλάδος καί Σκοπίων και θα εχει διεθνή ισχύ και θα αφορά την σύνθετον ονομασίαν.
Υ.Γ. ανάμεσα στους υπερασπιστές του Ροζενστάϊν-Ροζάκη, ήταν και ο Κουμουτσάκος της ΝουΔου:
«Δεν μπορεί να λέγονται αυτά μέσα στη Βουλή των Ελλήνων για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει κοσμήσει την ελληνική επιστήμη και στο εσωτερικό και στο διεθνές περιβάλλον…. Πέντε λεπτά πριν, λοιπόν, είχα ο ίδιος αναφερθεί με τα καλύτερα δυνατά λόγια εκτίμησης και σεβασμού προς έναν καθηγητή με τον οποίο άλλωστε έχω και προσωπική φιλία, τον κ. Ροζάκη »
Κι’ελεγα κι’εγώ γιατί άναψε το κερί της Χάνουκα; ! ! ! εγώ όμως θα επιμείνω με τον Ρόζενστάϊν και θα θυμίσω τα λόγια του Πρέσβεως της Κύπρου στο Τέλ -Αβίβ, ο οποίος είχε επισημάνει : « Ακόμη και το 2000 όλοι όσοι ασχολούνταν με το κυπριακό ζήτημα ήταν εβραϊκής καταγωγής. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Κύπρου στο Τελ-Αβίβ. Συγκεκριμένα, κατά τον πρέσβη, ο υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ρίκφιντ, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ Φαϊσάλ, ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χόλμπρουκ, η πρώην προϊσταμένη του Μ. Ολμπράϊτ, αλλά και ο πρώην υφυπουργός εξωτερικών Χ. Ροζάκης είναι εβραϊκής καταγωγής. ‘Όπως άλλωστε και οι Σίσκο, Κίσιγκερ κ.ά.»
Μήπως, λέω μήπως,
το ίδιο ισχύει και για το θέμα της Μακεδονίας μας; Και μήπως, ξαναλέω μήπως, εκείνο το μίσος πού λέγαμε : αποτελεί ιστορική βεβαιότητα οτι οι Εβραίοι μισούν τήν Μακεδονία , είναι μία πραγματικότης πέραν κάθε αμφιβολίας ;
Εμ, τυχαίως τον επέλεξε ο Κοτζιάς για την θέσιν αυτήν; Όχι ,βεβαίως. όπως καθόλου τυχαίως δεν βραβεύθηκε από το παγκόσμιο σύνδεσμο Εβραίων ο ίδιος ο Κοτζιάς : Rosh Hashanah, μεγάλη εορτή γιά τούς Εβραίους, μεγάλη βράβευσις γιά τόν Κοτζιά !
Και μιας και το μόνον πού βιώνουμε, συνεχώς και αδιαλείπτως, από την σύστασιν του νεοΕλληνικού κράτους (1827),είναι προδοσίες και μόνον, δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε πώς μόνον Έλληνες δεν είναι αυτοί πού μας κυβερνούν κι’ εξουσιάζουν. άλλωστε, το είχε ομολογήσει και ο μισο-Εβραίος Γιώργος Παπανδρέου, εντός βουλής

 http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/να-