Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14

Πατούλης: «Δυναμικά παρών» στην προσπάθεια να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην Αθήνα

Πατούλης: «Δυναμικά παρών» στην προσπάθεια να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην Αθήνα
«Δυναμικά παρών» στην προσπάθεια να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην Αθήνα και να αποτελέσει μία πόλη πρότυπο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα είναι για τους κατοίκους της νησίδα σταθερότητας, ασφάλειας κι ευημερίας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά», Γ. Πατούλης στην ομιλία του στην εκδήλωση του Ομίλου για την κοπή της Βασιλόπιτας.


«Θέλουμε σύντομα να είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία που θα φέρει την ανατροπή στην Αθήνα. Πάμε μαζί για τη μεγάλη αλλαγή» δήλωσε ο κ. Πατούλης .«Η πόλη χρειάζεται μια νέα, ηγεσία , που θα της διασφαλίσει ισχυρή παρουσία και φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μια ηγεσία που θα ενώσει και θα κινητοποιήσει, τους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Πάνω από κόμματα και παρατάξεις».

Προσδιορίζοντας τους στόχους που έχει ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών για την Αθήνα τους προσδιόρισε στους εξής:

Πρώτον, να αναδειχθούν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την Αθήνα και τους κατοίκους της.

Δεύτερον, να δοθεί βήμα ώστε να ακουστεί επιτέλους η φωνή των κατοίκων και των επαγγελματιών συμπολιτών μας, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της πόλης.

Τρίτον, να ενωθούν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες, «Θέτοντας το εμείς, πάνω από το εγώ».

Τέταρτον, δυναμική παρέμβαση, με ισχυρή φωνή και παρουσία στα κέντρα λήψης των αποφάσεων

Πέμπτον, να γίνουν οι Αθηναίοι ξανά περήφανοι για την ταυτότητά τους.

Έκτον, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι Αθηναίοι στην πόλη τους. Ψηλά στην ατζέντα μας, είναι να ξαναγίνει η Αθήνα, καθαρή πόλη, να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της, αλλά και να σχεδιαστεί ένα ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης συγκεκριμένων περιοχών όπως ο Ελαιώνας.

Κι έβδομο, να δοθεί ξανά αξία στις γειτονιές της Αθήνας.

«Φιλοδοξία μας είναι να αλλάξουμε την πόλη μας. Κι όχι απλά να τη διοικήσουμε. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, δηλώνω δυναμικά παρών» δήλωσε ο κ. Πατούλης

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελ. Βόζενμπεργκ, οι βουλευτές της ΝΔ Ν. Δένδιας, Κ. Βλάσης, Β. Οικονόμου, Θ. Φορτσάκης, Σ. Βούλτεψη, Ν. Κεραμέως, Β. Γιόγιακας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Σ. Ιωαννίδης, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής, Δ. Σιούφας και Απ. Κακλαμάνης , οι πρώην υπουργοί Θ. Γιαννόπουλος, Π. Δούκας, Ι. Παλαιοκρασσάς, , πλήθος εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας και του επιχειρείν. Επίσης χαιρετισμούς απέστειλαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεΐμαράκης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης.