ΑΚΟΥ , ΑΛΕΞΗ, ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ (ΗΘΙΚΟΥΣ) ΦΡΑΓΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ 52 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ). ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ, Ο ΜΙΚΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΝΑΙ.
ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ.
ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, «ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΥΣ ΟΧΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ». ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ: ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΧΛΟΣ ΑΥΤΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ «ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ».
Ε,ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ
«ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ».
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 triklopodia.gr