Τετάρτη, Φεβρουαρίου 7

Έτσι σχεδίαζαν οι γελοίοι του Μαξίμου την ανατροπή του συλλαλητηρίου στην Αθήνα

Αναδημοσίευση από: parapolitika.gr
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδοµάδας, στο Μέγαρο Μαξίµου προσπαθούσαν να καταστρώσουν ένα σχέδιο αποτροπής του συλλαλητηρίου στην Αθήαν ή, στην καλύτερη περίπτωση, αποθάρρυνσης του κόσµου να δώσει το «παρών» σε αυτό.
Στο τραπέζι των µυστικών συσκέψεων του πρωθυπουργού µε τους πιο έµπιστους συνεργάτες του έπεφταν διάφορες ιδέες, αλλά καµία εξ αυτών δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να διορθώσει τα πράγµατα.

Κανένας επικοινωνιακός αντιπερισπασµός ή άλλου είδους πολιτικό εφεύρηµα δεν µπορούσε να διορθώσει την αρχική γκάφα που είχε γίνει, όταν κατά το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγει απέναντι στους διαδηλωτές, η ΕΛ.ΑΣ είχε γελοιοποιηθεί δίνοντας στοιχεία εκτός πραγµατικότητας για τη συµµετοχή των παρευρισκοµένων στη συµπρωτεύουσα και τα ΜΜΕ, ειδικά τα δηµόσια, έπαιζαν προγράµµατα… κουκουρούκου.
Εν ολίγοις, µε κάτι τέτοιες εξυπνάδες η κατάσταση ξέφυγε και η «µονοθεµατική» διαµαρτυρία επί του Σκοπιανού ήταν η αφορµή να πάρει άλλα χαρακτηριστικά και διαστάσεις η διαµαρτυρία των πολιτών.
Αυτό το κατάλαβε εκ των υστέρων και ο Αλ. Τσίπρας και μάλιστα οι πληροφορίες, σύμφωνα με το secret, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ακόμη και την τελευταία στιγμή να αναζητηθούν τρόποι προκειμένου να µη φανεί ότι είναι πρωθυπουργός σε µια κυβέρνηση µειοψηφίας, δίχως λαϊκή νοµιµοποίηση.
∆ιότι κανείς πλέον δεν θα «τσιµπήσει» εάν στο πλαίσιο του επικοινωνιακού αντιπερισπασµού διοχετευτούν σκάνδαλα στη δηµοσιότητα εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων ή -µια άλλη ιδέα που του έριξαν οι συνεργάτες του να κάνει ανασχηµατισµό την Κυριακή το βράδυ, για να επισκιάσει την επόµενη ηµέρα του συλλαλητηρίου. Αστεία πράγµατα.
. .
..

. . . ..


Πηγή 
 http://realpolitics.gr/