Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15

Ο βασιλιάς καρνάβαλος πάει Ίμια...

Ο βασιλιάς καρνάβαλος πάει Ίμια...
Αν είσαι άντρας, αν το "μολών λαβέ" που λες ισχύει, βάλε ΤΩΡΑ μία από τις άφθονες παραλλαγές σου και τρέχα ΤΩΡΑ να πάρεις πίσω τα Ίμια, αποδεικνύοντας ότι είναι ελληνικό έδαφος.
Για ό,τι συνέβη στα Ίμια, για τη δεινή εθνική ήττα που υπέστημεν στη Αιγαίο, φταίει αυτός ο γελοίος, που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αλλάζει παραλλαγές (σαν τα κουστούμια του Μάτλοκ), να γυρνάει σαν καρνάβαλος από εδώ και από εκεί και να λέει χαζομάρες.
"Μολών λαβέ" έλεγε τις προάλλες στους Τούρκους όλο ... τσαγανό.

Ήρθαν Πάνο μου!

Ήρθαν! Και τα πήραν!

Και μας εμβόλισαν και πλοίο του λιμενικού, που το είχατε άοπλο και ανυπεράσπιστο, ενώ μπορεί να φέρει οπλισμό.

Πουλάς φτηνά νταηλίκια εκ τους ασφαλούς και εύκολο λαϊκισμό για το μακεδονικό, αλλά, όταν έρχεται η ώρα να αναμετρηθείς με κάποιον μεγαλύτερο από το δικό σου μπόι, κρύβεσαι σαν την κοτούλα και κάνεις κοκοκο.

"Μύγα" μας αποκάλεσε σύμβουλος του Ερντογάν.

Όχι μύγα, σαμιαμίδι που το λιώνουν μοιάζουμε αυτήν τη στιγμή εξαιτίας σου. Και τονίζω το εξαιτίας σου!

Διότι όταν δηλώνεις ότι τα Ίμια είναι ελληνικό έδαφος και δεν μπορείς ούτε καν να πλησιάσεις σε αυτά με αποτέλεσμα να πετάς στεφάνι δι' αλληλογραφίας (προσβάλλοντας τη μνήμα αυτών που δώσανε τη ζωή τους για τα Ίμια και το Αιγαίο), τότε δια των πράξεών σου επιβεβαιώνεις τον αντίπαλο, τον Τούρκο!

ΕΣΥ κατέστησες και επισήμως πλέον τα Ίμια τουρκικό έδαφος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι.

ΕΣΥ προκάλεσες τη νέα κρίση στα Ίμια με τους φθηνούς παλικαρισμούς σου, τους οποίους αποδείχθηκε ότι αδυνατούσες να υποστηρίξεις με πράξεις.

ΕΣΥ μετέτρεψες μέσα σε ένα μήνα τα Ίμια από "γκρίζα ζώνη" σε "τουρκικό έδαφος", μεταβάλλοντας εις βάρος μας το status quo που ίσχυε 25 χρόνια.

Και ΕΣΥ έκανες τον παλικαρά όλο μεγαλοστομίες κατά την πρώτη κρίση των Ιμίων, τότε που προδότη ανέβαζες το Σημίτη και προδότη τον κατέβαζες;

Για να σε δω τώρα λεβέντη μου!

Αν είσαι άντρας, αν το "μολών λαβέ" που λες ισχύει, βάλε ΤΩΡΑ μία από τις άφθονες παραλλαγές σου και τρέχα ΤΩΡΑ να πάρεις πίσω τα Ίμια, αποδεικνύοντας ότι είναι ελληνικό έδαφος.

Αλλά δεν θα το κάνεις, γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένα θρασύδειλο μπουνταλά.

Ένα θρασύδειλο μπουνταλά που τον νοιάζει μόνο η καρέκλα του στην Αθήνα να μείνει απείραχτη, ακόμη και αν στο ενδιάμεσο έχει χαθεί η μισή Ελλάδα.


Άλκης (σε στολή παραλλαγής)
Idiotες

 http://politika-gr.blogspot.gr