Τρίτη, Φεβρουαρίου 6

Τι ήθελε ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο;

Η επίσκεψη του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στον Αρειο Πάγο λίγο πριν κατατεθεί μέρος της δικογραφίας στη Βουλή προκάλεσε την έντονη αντίθεση της αντιπολίτευσης.
Η πρώτη αντίδραση ήρθε από  τη ΝΔ, με τον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο να γράφει στο Twitter: «Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει
εκεί;;;».
Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναί, τί δουλειά έχει εκεί;;;
Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος του κόματος Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε επίσης στο Twitter: «Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια Δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό». Στην συνέχεια τόνισε:: «Τα όρια της γελοιότητας έχουν πλέον ξεπεραστεί!».
«Αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα… Η παρουσία του Τζανακόπουλου στον Άρειο Πάγο παραβιάζει το Σύνταγμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.  Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ακόμα ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί μόνο να διαβιβάσει τον φάκελο της υπόθεσης στη Βουλή, ούτε καν να τον ανοίξει. «Οι μέρες τους είναι μετρημένες» σημείωσε μάλιστα.
«Αν αληθεύει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πήγε να συναντήσει εν ενέργεια δικαστικούς για ζήτημα που αφορά σε πολιτικούς του αντιπάλους τότε πραγματικά δεν έχουν πλέον κανέναν φραγμό» δήλωσε νωρίτερα στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Από τη μεριά του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, κατηγορώντας Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σε σχόλιο του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, αναφέρει ότι: «Από την ανακοίνωση του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του στον Άρειο Πάγο, προκύπτει η απροκάλυπτη προσπάθεια ωμής παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης».
eltypos

 eleftheriskepsii.