Σάββατο, Φεβρουαρίου 10

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ – «ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ»

rwsiko-aeroskafos
H Hezbollah καταδίκασε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την διαρκή ισραηλινή επίθεση κατά της συριακής Αραβικής Δημοκρατίας και την κατ΄εξακολούθηση στόχευση των θέσεων της και των πολιτικών και στρατιωτικών της υποδομών.

Με ανακοινωθέν της το μεσημέρι η Hezbollah εκθειάζει την « επαγρύπνιση του συριακού αραβικού στρατού που αντιμετώπισε  γενναιότατα τα μαχητικά του ισραηλινού εχθρού και πέτυχε να
καταρρίψει ένα από τα  F-16 του» υπογραμμίζοντας ότι  « αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας νεάς στρατηγικής που θέτει ένα τέλος στην παραβίαση του εναέριου χώρου της Συρίας και την καταπάτηση των εδαφών της ».
Το κείμενο προσθέτει : »καταδικάζουμε την υποστήριξη του εχθρού στην τρομοκρατία και στα τακφιριστικά groupuscules και προπαντός την ανάμειξή του στη συριακή κρίση  μέσω της πόρτας της επίθεσης και των απειλών.Διαβεβαιώνουμε ότι οι σημερινές αναπτύξεις σημαίνουν φανερά το τέλος των παλιών εξισωτισμών ».
Κλείνοντας αναφέρει : »επαναδιατυπώνουμε την αποφασιστική και ισχυρή θέση μας στο πλευρό του συριακού λαού για να υπερασπιστούμε το έδαφός του, την εθνική του κυριαρχία και τα νόμιμα διακιώματα του «makeleio.gr