Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Σε αφήνουμε να τους χαρείς!

28278035_10211697975947323_1349289482_o
«Βρε αθεόφοβοι άνθρωποι, βλέπετε τον Παναγιώτη Πικραμμένο και γελάτε; Χαχανίζετε; Σοβαρά; Πάτε καλά εκεί μέσα; Έχετε μπροστά σας έναν άνθρωπο στα πρόθυρα του εγκεφαλικού και κάνετε χαβαλέ; Πιάσατε τον σίριαλ κίλερ και το γλεντάτε; Από ποια αρένα σας φέρανε μερικούς εκεί μέσα;»


Κάποιος που διαβάζει το παραπάνω απόσπασμα θα περίμενε να το έχει γράψει κάποιος γερμανοτσολιάς, κάποιος προσκυνημένος, κάποιος τέλος πάντων που σίγουρα δεν ψήφισε Τσίπρα ή Καμμένο.
Όμως, τι έκπληξη!
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από άρθρο της Έλενας Ακρίτα σήμερα, το 2018!
Ναι, ναι. Της Έλενας Ακρίτα που μόλις τρία χρόνια πριν, το 2015, σε άρθρο της με τον τίτλο «Αφήστε μας να το χαρούμε λίγο ρε γαμώτο!» παραπονιόταν γιατί δεν την αφήνουν να χαρεί για την εκλογή Τσίπρα και τον γάμο του με τον Καμμένο. Λες και είχε πρόβλημα. Στο άρθρο μάλιστα παρομοίαζε τη ΝΔ σαν «τη γριά στο κατώφλι και κουτσομπολεύει όποιον περνάει μπροστά της». Τη γριά «την μικρόψυχη, την κακιασμένη, τη στρίγγλα πεθερά. Αυτή που έμεινε χήρα κι ανέραστη στα 30  της» και συνεχώς γκρινιάζει.
Και σήμερα η Έλενα Ακρίτα έχει το θράσος να αναρωτιέται απο ποιά αρένα φέραΝΕ μερικούς εκεί μέσα. Γιατί φέραΝΕ; !! Ποιοί τους φέραΝΕ;
Ξεχνάει πως η ίδια ήθελε να την αφήσουν να χαρεί για την εκλογή Τσίπρα-Καμένου;
Ε, λοιπόν, αυτούς εκεί μέσα, δεν τους φέραΝΕ.
Τους έφερε προσωπικά η Έλενα Ακρίτα! Που σήμερα μας κάνει την έκπληκτη και μάλιστα τους έφερε απο την αρένα των αγανακτισμένων.

Διότι, την ώρα που αυτή, πίσω απο την αγραβατωσιά, έβλεπε τον Μεσσία, κάποιοι άλλοι είχαν τη διορατικότητα να δουν έναν εσμό εθνολαϊκισμού ικανό, μπροστά σε έναν άνθρωπο στα πρόθυρα του εγκεφαλικού, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή του, να κάνει χαβαλέ.
Όχι, δεν θα χρησιμοποιήσω φράσεις του τύπου «στρίγγλα πεθερά», ή «χήρα κι ανέραστη απο τα 30 της».
Ας αφήσουμε την άγαμη θυγατέρα να τους χαρεί ρε γαμώτο!
Όσο είναι καιρός, μέχρι τις εκλογές.

το ζιζάνιο

https://toparatiritirio2012.wordpress.com