Κυριακή, Φεβρουαρίου 18

Κύριε Σαμαρά έχουν γνώση οι φύλακες

ΑΝΤΩΝΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΑ-ΣΠΥΡΑΚΗ
 olympiada

Κύριε Σαμαρά σήμερα πήρατε από την κορυφή της Δικαιοσύνης, δηλαδή από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την απάντηση που σας αρμόζει για την σκοπιμότητα που κρύβει η μήνυση που καταθέσατε εναντίον της πολιτικής και φυσικής μερίδας της Δικαιοσύνης που χειρίζεται το σκάνδαλο της Novartis.

Δηλαδή εναντίον του κύριου Παπαγγελοπούλου – περίεργο το ότι δεν είπατε κουβέντα για τον κύριο Κοντονή, όταν και ο κύριος Κοντονής έχει κάνει τις ίδιες δηλώσεις με τον κύριο Παπαγγελόπουλο – καθώς και εναντίον όλων των εισαγγελικών λειτουργών που χειρίζονται την υπόθεση της Novartis.

Σας θυμίζουμε λοιπόν τι σας παρήγγειλαν ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε αυτή την ανοίκεια επιχείρηση που εξαπολύσατε εναντίον της Δικαιοσύνης: Κύριε Σαμαρά η κορυφή της Δικαιοσύνης έχει πλήρως αντιληφθεί τις μεθοδεύσεις σας καθώς και τις μεθοδεύσεις του κύριου Μπάμπη για να εξαιρέσετε όλους τους έντιμους και θαρραλέους δικαστικούς λειτουργούς που τόλμησαν αυτό το οποίο δεν τόλμησε να κάνει η κυρία Ράικου. Με άλλες λέξεις η κορυφή της Δικαιοσύνης κατάλαβε αμέσως ότι καταθέσατε την μήνυση όχι φυσικά για να δικαιωθείτε αλλά για να προκαλέσετε με δικονομικά τερτίπια την εξαίρεση όλων των έντιμων και θαρραλέων εισαγγελικών λειτουργών.

Θα έπρεπε όμως τόσο εσείς όσο και ίδιος ο έμπειρος ο κύριος Μπάμπης να γνωρίζετε ότι τα δικονομικά τερτίπια της κατάθεσης μήνυσης εναντίον δικαστικού λειτουργού για να επιτευχθεί η εξαίρεση του έχουν προ πολλού απορριφθεί από την νομολογία του Αρείου Πάγου. Αυτό σας λέει με τα δικά της λόγια η ανακοίνωση του Προέδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, όταν σας επισημαίνει ότι η Δικαιοσύνη έχει τους δικούς της μηχανισμούς για να προστατεύει αλλά και για να κρίνει την αντικειμενικότητα των λειτουργών της.

Κατόπιν τούτου κύριε Σαμαρά και κύριε Μπάμπη όλοι σας έχουν καταλάβει στην πιάτσα. Εκείνο το οποίο έχει καταστεί πασιφανές είναι γιατί τέτοια πρεμούρα ώστε οι δικαστικοί λειτουργοί να μην κάνουν τη δουλειά τους. Δυστυχώς για σας τώρα στα αρμόδια πόστα της δικαιοσύνης βρίσκονται άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν από απειλές και παρεμβάσεις. Καθώς επίσης είναι γνωστό ότι τα σταγονίδια σας στην Δικαιοσύνη δεν έχουν καμία δύναμη πλέον για να ανακόψουν την ανάδειξη της αλήθειας.

Και μια τελευταία επισήμανση κύριε Σαμαρά και κύριε Μπάμπη: Οι Εισαγγελικοί λειτουργοί που χειρίζονται το σκάνδαλο Novartis, δεν έχουν μέσα τους κανέναν παναθηναϊκάκια ούτε πρόσωπα στα οποία δημοσιογράφοι απευθύνονται on camera και λένε «Ελένη πρόσεξε»…