Τετάρτη, Φεβρουαρίου 7

Οι Συριζαίοι μοιάζουν με πεινασμένες ύαινες, που πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, θέλουν να κρατήσουν την καρέκλα.

ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ 140.000 ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΗΤΑΝ... ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ


Οι Συριζαίοι μοιάζουν με πεινασμένες ύαινες, που πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, θέλουν να κρατήσουν την καρέκλα. Μη χάσουν τα «κεκτημένα» της «πρώτης φοράς αριστερά», που δεν είναι αριστερά και θα ‘ναι τελευταία. Έχουν φαγωθεί οι σύντροφοι να υποβαθμίσουν μέχρι εκεί που δεν μασιέται με τίποτα το συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Λες και δεν διαδήλωσαν Έλληνες, για την Ελλάδα και την Μακεδονία, αλλά αυτοί οι… 140.000, κατά τους υπολογισμούς του Σύριζα, ήταν Σκοπιανοί και άλλοι βαλκάνιοι πράκτορες, με ίδια συμφέροντα με τον Σύριζα. Και μαζεύτηκαν αυτοί οι… 140.000 στο Σύνταγμα για να ενισχύσουν την πλευρά των Σκοπιανών, δηλαδή της αντίθετης με την Ελλάδα άποψης.
Και επιμένουν οι Έλληνες πολιτικοί του κυβερνητικού Σύριζα. Ξοδεύουν ενέργεια και χρόνο μακριά από το... κυβερνητικό τους έργο, για να πείσουν την απόλυτη αποτυχία του συλλαλητηρίου. Αφού μαζεύτηκε μονάχα 140 χιλιάδες κόσμο. Μήπως κάνουν λάθος; Μήπως ήταν 87.000, ίσως μόνον 73.000 και από λάθος εκτίμηση τους μέτρησαν κάτι λιγότερο από 150.000.

apodytiriakias.gr