Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Βιάζονται οι διεθνείς τοκογλύφοι για την προδοσία της Μακεδονίας μας: Στα Σκόπια ο Γιούνκερ - Προσχέδιο συμφωνίας στα χέρια του Τσίπρα

Ο ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ή ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την προδοσία της Μακεδονίας μας, αφού στους σκοπιανούς δίδονται το όνομα, η εθνικότητα κι η γλώσσα και αυτοί από την άλλη πλευρά δίνουν κάποιες άνευ σημασίας ταμπέλες και τίποτα παραπάνω, ευρισκόμενοι μάλιστα και «από πάνω» διπλωματικά, αφού δείχνουν ότι κάνουν «υποχωρήσεις».

Ήδη ο Επίτροπος για την Διεύρυνση της Ε.Ε., Γιοχάνες Χάν, έκανε δήλωση ότι η ενταξιακή πορεία των Σκοπίων θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ την Κυριακή ο ίδιος επίτροπος θα βρεθεί μαζί με τον Γιούνκερ στην περιοχή, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες και να γελάσουν με τους προδότες που έλαχε να κυβερνάνε την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο Χαν είπε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει στα κράτη-μέλη σύντομα, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι, την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και την ΠΓΔΜ. Οι πολίτες αυτών των χωρών αξίζουν αυτήν την συγκεκριμένη ευρωπαϊκή προοπτική. Πιστεύουμε ότι και οι δύο χώρες εφήρμοσαν στο παρελθόν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έτσι απέκτησαν το δικαίωμα για ένα τέτοιο βήμα. Η Αλβανία για παράδειγμα έκανε μεγάλες προόδους στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος».
Ενδεικτικό του πόσο «τελειωμένα» είναι τα πράγματα είναι ότι η «φίλη της Ελλάδος», Μέρκελ προσφάτως προσφώνησε ως «Μακεδόνα» τον σκοπιανό Ζάεφ στην συνάντησή τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ο Τσίπρας έχει στα χέρια του ήδη το προσχέδιο της συμφωνίας, εντός του οποίου επικυρώνεται η προδοσία σε όλα τα επίπεδα, με την Ελλάδα να δίνει τα πάντα, χωρίς από την άλλη να παίρνει τίποτα, εκτός ίσως από τις ευχαριστίες των διεθνών τοκογλύφων.
Και, βεβαίως, επειδή οι συριζαίοι θα προσπαθήσουν να «πουλήσουν» την πάταξη του αλυτρωτισμού, να τους πληροφορήσουμε ότι αυτή δεν εξαρτάται από τα αγάλματα και τις ταμπέλες, αλλά από την εθνικότητα και την γλώσσα που ήδη δώσανε, αλλά και από την ιστορία του εγχώριου κομμουνιστικού κινήματος, που ακόμα και σήμερα αυτοί αποτελούν μέρος.
Από την άλλη πλευρά, η Νέα Δημοκρατία, που υποτίθεται αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση, διά στόματος Μητσοτάκη στο Politico δήλωσε ότι συμφωνεί με την παράδοση του ονόματος, αρκεί να τροποποιηθεί το Σύνταγμα των Σκοπιανών, λες και ο αλυτρωτισμός εξαρτάται από τα Συντάγματα.